UŽIVO PRENOSIO UBISTVO ĆERKE (7): Ljubomorni Egipćanin pozvao ženu sa jednim zahtevom, nemačka policija zatekla horor u stanu! (VIDEO)
Foto: EPA / Lukas Barth

surovo

UŽIVO PRENOSIO UBISTVO ĆERKE (7): Ljubomorni Egipćanin pozvao ženu sa jednim zahtevom, nemačka policija zatekla horor u stanu! (VIDEO)

Planeta -

Mlada devojka je molila za svoj život u video pozivu svojoj majci pre nego što je rođeni otac zadavio.

Sedmogodišnjakinja, identifikovana kao Sara, navodno je zadavljena nakon što joj je otac uperio pištolj u glavu i zatražio da njegova žena prizna da ga vara.

Okrivljeni Ahmed F. (32), poriče da je ubio učenicu u Diseldorfu, i tvrdi da je njena smrt posledica nesreće.

Sarina majka, Katarina F., tvrdi da je nje partner pobesneo nakon što mu je rekla da je jedan kolega posetio na poslu.

Nekoliko trenutaka kasnije, pozvao je video-pozivom, vičući: "K***o, priznaj da si me prevarila". Prema Katarini, u pozadini su se čuli krici: Mama, mama molim te pomozi mi!

Kada je policija došla u stan Ahmed se predao a telo devojčice su našli u jednoj sobi.

Optuženi je tvrdio da je Sarina smrt bila "nesreća" uzrokovana dolaskom policajaca, zbog čega se okliznuo i i pao na svoju ćerku.

Forenzičar tvrdi da je iskaz migranta "neverovatan", i da postoje sve indicije da je Sara ugušena od strane nekoga ko je koristio obe ruke.

Katarina je Ahmeda upoznala u Egiptu 2007., a on je došao u Nemačku 2010 . godine posle čega su se venčali. U početku je sve bilo dobro ali je Ahmed uskoro pokazao bolesnu ljubomoru.

Kurir.rs/Mirror

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track