JEZIVI ZLOČIN ŠOKIRAO SVET: Vratio se kući, ali nije zatekao ženu i četvoro dece, tragovi krvi otkrili jezivu istinu! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

HOROR

JEZIVI ZLOČIN ŠOKIRAO SVET: Vratio se kući, ali nije zatekao ženu i četvoro dece, tragovi krvi otkrili jezivu istinu! (VIDEO)

Planeta -

Užasana zločon dogodio se u Indiji. Razjarena rulja linčovala je majku i njeno četvoro dece i bacila ih u bunar pod optužbom da je veštica.

Tela Mangri Munde i njene dece pronađena su u blizini njihove kuće u državi Orisa, a policija ih je pronašla preteći krvave tragove do mesta ubistva.

Mangri, njena dva sina i dve ćerke, od jedne do 12 godina, spavali su kada je grupa muškaraca upala u njihovu kuću 26. januara.

Šestorica muškaraca napala su i na smrt pretukla majku i decu drvenim palicama i sekirom pre nego što su njihova tela bacili u bunar. Kada se žrtvin muž vratio kući sledećeg jutra primetio je tragove nasilja i prijavio njihov nestanak.

Policija je uspela da uhapsi glavnog optuženog za ubistva, koji tvrdi da je vrač.

On je optužio žrtve da su bacile čini na drugu porodicu u selu, a prema njegovim rečima, Mangri je koristila crnu magiju zbog koje se navodno 12-godišnja devojčica razbolela i umrla u decembru.

Policija je još traga za ostalim učesnicima ovog monstruoznog zločina, a svi oni su osumnjičeni za ubistvo, kriminalnu zaveru i lov na veštice, ali zvanične optužbe tek treba da budu podignute.

U ovom mestu u Indiji u porastu je broj ubistava povezanih sa veštičarenjem, uprkos tome što je zabranjen lov na veštice. U 2017. godinni zabeleženo je 99 slučajeva "lova na veštice". Stručnjaci kažu da je motiv ovih napada i ubistava osim praznoverja često zemlja i imovina žrtava , a na meti su najčešće udovice.

Devet osoba je prošle godine osuđeno na smrtnu kaznu zbog ubistva tri člana porodice kojw su optužili da su veštice.

Kurir.rs/BBC

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track