ISLAMISTA PAO NA ORALNI SEKS: Novinarka napravila lažni profil, napaljeni džihadista pristao na sve, uhapšen pre braka (VIDEO)
Foto: Profimedia

nije mu prvi put

ISLAMISTA PAO NA ORALNI SEKS: Novinarka napravila lažni profil, napaljeni džihadista pristao na sve, uhapšen pre braka (VIDEO)

Planeta -

Kurdski onlajn lovci na Islamsku državu uhvatili su jednog pristalicu ove međunarodne terorističke organizacije u Holandiji tako da su otvorili lažni Tviter profil i predstavili se kao žena, piše novinarka emiratske televizije Al Aan, Dženan Musa.

Musa je o ovom slučaju napravila reportažu u sklopu koje je razgovarala s jednim od lovaca na ID koji joj je pokazao prepisku direktnim porukama (DM) na Tviteru između nje i islamiste.

Najmanje jedan džihadista je pao je u "klopku s medom". Njegovo ime je Muhamed Goršid i notorni je pristalica ID iz Mastrihta koji je je osuđen 2013. zbog tog što je pokušao da otputuje za Siriju. Još jednom je osuđen 2015., kad se pokušao da pridruži ID u Siriji, odnosno Iraku. Na Tviteru je bio aktivan pod imenom Salahadin al Kurdi.

U početku he bio oprezan ali se vremenom opustio tokom konverzacija na internetu. Kad je poverenje uspostavljeno, lažna pristalica ID poslala je "svoju" fotografiju Goršidu, kao i fotografiju seksi haljine koju želi da kupi. Na to je Goršid poslao i svoju fotografiju uz sramežljivo izvinjenje: "Oprosti zbog mog izgleda, spavao sam samo nekoliko dana..."

Dogovorili su brak i putovanje u Siriju, ali su lovci obavestili policiju i Goršid je uhapšen. Jedan od lovaca je ispričao kako su slali seksi poruke Goršidu. Pronašli su fotografiju plavokose devojke onlajn koja je izgledala identično prvoj koju su poslali, ali koju nije mogao pronaći pomoću obrnute potrage. "Bilo je prilično teško pisati: 'Akhi (brate), zaista želim da osetim tvoju kožu. Ne mogu dočekati naš brak. Je li oralni seks haram (zabranjen po šerijatu, islamskom zakoniku, op.a.)?'" napisao je i dodao da je plan bio da se venčaju u Rimu, gde je navodno imao kontakte, i nakon toga zajedno odu u Siriju i žive kao "srećna ID porodica".

"Ima li još nešto što ti je na umu ili na srcu?" pita tako Goršid svoju "buduću suprugu". "Obrijala sam sve dole takođe, nadam se da će ti se tako svideti, i otići ću na lepu kupku u salon tako da ću mirisati zaista lepo", napisao je neko od lovaca. "Da, obavezno je obrijati to, sestro, to je suna (verski zakoni koje je Muhamed propovedao)", odgovorio "joj" je Goršid.

"Nadam se da nemaš pogrešno mišljenje o meni, govorim ovako jer ćemo se venčati", dodao je lovac. "Naravno da ne, habibi (prijateljice), razumem", rekao joj je on. "Za slučaj da se ne usuđuješ pitati, oralni seks je dozvoljen za nas oboje", dodao je očigledno uzbuđen džihadista.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Profimedia

I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track