DVOSTRUKI ŽIVOT MAJKE MONSTRUMA: Na internetu prodavala kolače i predstavljala se kao uzorna domaćica, a ćerku (16) podvodila svom DEČKU (FOTO)
Foto: Printscreen/ Twitter

JEZIVA PRIČA

DVOSTRUKI ŽIVOT MAJKE MONSTRUMA: Na internetu prodavala kolače i predstavljala se kao uzorna domaćica, a ćerku (16) podvodila svom DEČKU (FOTO)

Planeta -

Majka monstrum iz Australije koja je dala da njenu ćerku tinejdžerku siluje njen dečko sa interneta izašla je iz zatvora posle samo jedne godine.

Ona je bila hvaljena zbog svojih kolača, prisutna na društvenim mrežama sa objavama o svojoj porodici i izazivala je simpatiju kod prijatelja zbog zdravstvenih problema. Ali, to je bila samo jedna strana Tereze Batler (48) iz Brizbejna. Ona koju je želela da svet vidi.

Otkriveno je da se Batlerova predstavljala kao jednostavna domaćica i majka – dok je pod velom tajne držala svoj bolesni život, u koji je umešala i svoju ćerku tinejdžerku.

Batlerova je 2005. ugovorila da njenu ćerku Petu, koja je tada imala petnaest ili šesnaest godina, napastvuje njen internet dečko, kog je znala samo pod nikom Tomo.

On je želeo seks sa njenom "mlađom verzijom", pa je Tereza povela ćerku na "žensko putovanje" uz alkohol u Tuvumbu. Devojčicu je silovao u sobi jednog od usputnih motela.

Gnusan zločin nije mogao da bude dalji od imidža koji je Batlerova predstavljala svetu na društvenim mrežama. Ona je na Fejsbuku imala stranicu "Terezine voćne torte", preko koje je prodavala kolače.

Prijatelji su hvalili njene slatkiše, bila je ljubazna na školskim okupljanjima, pričala o svojim problemima sa zdravljem i o tome koliko voli rok muziku.

To je bilo daleko od one osobe koja je priznala ćerki da je dozvolila dečku da je napastvuje i prepričavala svoje nasilne fantazije o osveti i mučenju.

foto: Printscreen/ Twitter

Cela decenija je bila potrebna njenoj ćerki da skupi hrabrost i prijavi rođenu majku policiji.

"Ne bih mu dozvolila da te takne da nisi imala šesnaest godina", ispričala je Tereza.

Ona je tada priznala da bi promenila prošlost i detaljno opisala fantaziju kako se sveti "Tomou" na najsuroviji mogući način.

"Golim rukama ću ga ubiti, nožem mu seći uvo po uvo", bulaznila je ona.

Izrazila je pokajanje na sudu i navela da joj nedostaje ćerka "u dobru i zlu" i da niko ne bi razumeo kroz šta je prošla. Sudija joj je očigledno poverovao kad joj je za ovaj zločin kojim je uništila ćerki život kaznio tako blago.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track