Najnovije vesti

UMRO SAM I VRATIO SE: Srbina Gorana su pronašli raskomadanog u kadi, a njegova poslednja poruka na Fejsbuku sve je potresla
Foto: Facebook/Ratko Stevanović

sahranjen u sidneju

UMRO SAM I VRATIO SE: Srbina Gorana su pronašli raskomadanog u kadi, a njegova poslednja poruka na Fejsbuku sve je potresla

Planeta

Goran Stevanović, Srbin brutalno ubijen u Sidneju sredinom januara, sahranjen je uz pravoslavne običaje na groblju u Australiji, gde živi njegova porodica. Iako još uvek nije poznat motiv ubistva, uhapšen je par za koji se sumnja da stoji iza ovog svirepog zločina.

Optuženi su Kan Ksuan Fam (38) i njegova partnerka Kejt Eni Lojd (39). Telo Stevanovića pronađeno je raskomadano u kadi kuće u kojoj je živeo osumnjičeni Fama.

 

Zločin je otkriven kada su komšije prijavile da se iz kuće osumnjičenog Vijetnamca širi nesnosan smrad, a jedan od komšija, Dejvid Hol, primetio je i da se oko kuće skupljaju rojevi muva.

foto: Facebook

Policija pokušava da utvrdi zbog čega je Srbin ubijen, ali su mediji preneli da se Stevanović dugo borio sa zavisnošću i da su se u kući Vijetnamca "sumnjivi likovi".

 

U međuvremenu, porodica Stevanović se uz pravoslavne običaje oprostila od Gorana na pravoslavnom groblju u Sidneju.

foto: Facebook/Ratko Stevanović

"Sine Gorane otišao si kod Boga. Bog ti dušu oprosti i neka ti je laka zemlja. Ostavio si velike bolove u našem srcu. Zaboraviti te nikad neću, tugovaću do smrti. Ostavio si mi Stevana i Milijanu, za njih živim sad", napisao je na Fejsbuku Goranov otac, Ratko Stevanović.


Pored toga, Goranovi članovi porodice podelili su tužnu poruku koju je Goran ostavio decembra 2017. godine, a iz koje se jasno može videti da nije bio zadovoljan svojim životom.


"Volite vaše roditelje, oni su jedini koji će uvek biti tu kada padnete, a je***a ja sam pao i ustao milion puta, prestao sam i da brojim... Toliko sam puta bio povređen da me više i ne boli, čak sam i umro i vratio se ponovo... Video sam što je trebalo, više se ne bojim, samo želim svima da vam kažem da vas mnogo volim... ", deo je Goranove poruke.


Goran je poslednji put viđen 8. januara, od kada mu se izgubio svaki trag. U medijima su se takođe pojavile informacije da je Goran ranije imao problema sa narkoticima, a čak su i njegovi bližnji, komentarišući njegovu smrt, kazali da je bio "dobar za druge, ali ne iza sebe".

 

Goran je iza sebe ostavio dvoje maloletne dece, ćerku i sina.

 

Kurir.rs
Foto: Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...