DECU DRŽALI U PSEĆEM KAVEZU, A HRANU IM ZAKLJUČALI: Kada su policajci došli na ovo imanje, sačekao ih je jeziv prizor! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

KATASTROFA

DECU DRŽALI U PSEĆEM KAVEZU, A HRANU IM ZAKLJUČALI: Kada su policajci došli na ovo imanje, sačekao ih je jeziv prizor! (VIDEO)

Planeta -

Četvoro neuhranjene dece starosti do pet godina pronađeno je na imanju u Teksasu blizu Rouma, a dvoje najstarijih bilo je zaključano u psećem kavezu.

Deca – dečaci starosti pet, tri i jednu godinu i četvorogodišnja devojčica – pronađena su oko pola osam ujutro po lokalnom vremenu kad je policija došla na poziv zbog nasilja u porodici.

Policajci su razgovarali sa roditeljima, kad su začuli glasove dece iz ambara. Uhapšeni su Pejdž Harkings (24), majka dece, i Endru Fabila (24), otac jednog od njih. Oni su optuženi za ugrožavanje deteta, a Harkingsova i za nanošenje teških telesnih povreda. Na slikama nakon hapšenja zaista se vide posekotine po licu njenog muža.

foto: Youtube/Printscreen

"Deca su bila smeštena u ambaru koji je grubo pretvoren u prostor za život", rekao je šerif Lejn Ejkin.

Najstarije dvoje dece bilo je smešteno u kavezu metar sa metar. Mlađa deca su bila prljava i imala jedva nešto odeće na sebi. Bili su gladni i žedni, uprkos tome što je u objektu bilo dovoljno zaliha.

"Bila je gomila hrane u ambaru, ali su frižider i ormarići bili zaključani pa deca nisu mogla da dođu do hrane", rekao je Ejkin, dodajući da je prizor dece u kavezu bio “apsolutno odvratan”.

Zamenik šerifa Krejg Džonson rekao je da je zatekao jedno dete kako leži na ćebetu, a drugo u krevecu.

"Sva su bila prljava, prekrivena izmetom i nezbrinuta. Ovaj objekat izgleda poput radnje za metal sa ugrađenim prostorom za život na jednom kraju", istakao je Džonson.

Majka je na Fejsbuku objavljivala brojne fotografije svoje dece, muža i psa.

"Volim svoju porodicu", napisala je u jednom postu.

Komšije su rekle da nisu ni znale da na tom imanju ima dece.

Kurir.rs/Foks njuz Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track