Najnovije vesti

GRIZLA ME JE, KANDŽE JE ZARILA U MOJE LICE, MORAO SAM DA JE UGUŠIM: Stravična ispovest čoveka koji je preživeo jezivi napad divlje zveri (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

IMAO DOSTA SREĆE

GRIZLA ME JE, KANDŽE JE ZARILA U MOJE LICE, MORAO SAM DA JE UGUŠIM: Stravična ispovest čoveka koji je preživeo jezivi napad divlje zveri (VIDEO)

Planeta

Noćna mora svakog planinskog trkača pretvorila se u stvarnost za Amerikanca Trevisa Kofmana (31) dok je prelazio svoju uobičajenu rutu u parku na planini Horstut.

Na stazu je odjednom iskočila puma i nasrnula na njega.

"Došla je s prednje strane i bacila se na mene, a strah u meni se odjednom pretvorio u borbeni stav. Puma me ugrizla za zglob ruke i počela da vuče, kandžama me grebala po licu i rukama. Bilo je zastrašujuće", priča Kofman.

Srećom po njega, bila je to mlađa puma i Trevis ju je, onako raskrvavljen, uspeo nekako da gurne na zemlju.

"Od tog trenutka bio je to zapravo rvački meč. Imam kod kuće mačku, čitao sam ponešto o tim divljim životinjama s obzirom da volim da trčim u planinama i znao sam da su kandže daleko najopasnije. Bojao sam se da mi ne raspori trbuh ili me zahvati po preponama, onda bih bio gotov. Ali uspeo sam nekako da bacim pumu na leđa i nogama mu pritisnem vrat. Počeo sam da je gušim u svoj onoj panici, nisam znao šta drugo. I par puta sam osetio kao da je gotova, ali opet bi me izgrebala i ugrizla. Trebalo je valjda deset minuta da napokon prestane da se pomera", kazao je.

Krvavi ugrizi, ogrebotine po celom telu, rasečeni i izgriženi nos... Kofman je izgledao kao da ga je neko sekao mačetom.

"Adrenalin me 'tukao'. Ni sam ne znam kako sam uspeo, s ovih 20 šavova osećam se kao da sam dobio na džekpotu", smeje se čovek koji je preživeo napad divlje životinje.

Inače, ako imate tu nesreću da vas napadne neka divlja životinja, statistički je najmanje verovatno da ćete preživeti napade ajkule, vuka, zmije otrovnice i - upravo lava.

Kurir.rs Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...