DOŽIVELA NAJGORU NOĆNU MORU: Ogroman piton se ušunjao starici u spavaću sobu i napao je dok je spavala! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / Mirror Network

drama u bangkoku

DOŽIVELA NAJGORU NOĆNU MORU: Ogroman piton se ušunjao starici u spavaću sobu i napao je dok je spavala! (VIDEO)

Planeta -

Ono što je prava noćna mora ili scena ih jezivih filmova dogodila zaista kada je tokom noću divlji piton ušao 75-godišnjoj ženi u spavaću sobu i napao je dok je spavala.

Jezive scene zabeležila je sigurnosna kamera koju je žena imala u svojoj sobi u Bangkoku, na Tajlandu.

Ogroman piton, koji je u stan ušao kroz cevi u sredu rano ujutro, jasno se vidi na snimku kako gamiže po pločicama na podu pravo ka njenom krevetu.

Na crno-belom noćnom snmku vide se oči predatora kako svetle u mraku kada je ugleao svoju žrtvu.

Dok starica u snu izbacuje stopalo iz kreveta, piton se pridiže i priprema za napad. Potom se izvija i zabija zube u ženinu nogu.

Prestravljenu ženu je iz sna probudio bol, i nekako je uspela da dohvati baterijsku lampu i osvetli pod sobe. Ono što je ugledala potpuno ju je izbezumilo, ali je uspela da istrči iz sobe i probudi svog sina Narkona (44) koji je spavao u susednoj sobi.

"Najpre sam mislila da sam imala košmar, ali oštar bol u nozi me je naterao da se rasanim. Kada sam ugledala da nešto mrda po podu nisam odmah shvatila da je u pitanju piton. Onda sam istrčala napolje" rekla je preplašena baka.

Kako kaže, sada se plaši da spava u toj sobi iako je nadležna služba došla i odnela zmiju. Ona dodaje da ne razume zažto ju je zmija napala, jer nije bila pretnja za nju, spavala je.

Kurir.rs / Fox

Foto: YouTube prtscr / Mirror Network

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja