POLICAJAC SASUO 15 METAKA U NENAORUŽANOG ČOVEKA: Pucao u mladića iako je digao ruke uvis! Zbog ubistva izbačen iz službe! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

novi skandal u SAD

POLICAJAC SASUO 15 METAKA U NENAORUŽANOG ČOVEKA: Pucao u mladića iako je digao ruke uvis! Zbog ubistva izbačen iz službe! (VIDEO)

Planeta -

Policajac koji je ubio nenaoružanog mladića izbačen je iz službe zbog prekoračenja ovlašćenja.

Nedavno je objavljen i snimak ovog zločina. Policija Arkanzasa objavila je vido sa nadzornih kamera na kojem se vidi kako je policijac sasuo 15 metaka u automobil i vozača.

Mladić je kasnije preminuo od zadobijenih povreda. Incident se dogodio 22. februara u Litl Roku, a do tragedije je došlo nakon što je policajac Čarls Starks zaustavio ukradeno vozilo. Prema policijskom izveštaju, osumnjičeni Bredli Blekšir nije odmah poslušao naređenje policije da se zaustavi i nastavio je da vozi.

Na samom početku snimka se ne vidi automobil, ali se čuje kako Starks naređuje Blekširu da napusti vozilo. Međutim, on je polako nastavio napred, nakon čega je policajac počeo da puca i nastavio iako je mladić digao ruke u vis.

Starks je izbačen iz policije jer je utvrđeno da Blekšir nije potegao pištolj. On je u policiju stupio 2013. a u proteklom periodu je više puta bio pod suspenzijom zbog prekoračenja ovlaštenja.

Kurir.rs/Youtube

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track