Najnovije vesti

ĆERKE BRUTALNO LIKVIDIRALE MAJKU: Starija (14) je ubola nožem, a mlađa (12) sasula šaržer u nju! Sve to pošto nisu uspele da je pregaze kolima! (VIDEO)
Foto: Screenshot

tvrde da su maltretirane

ĆERKE BRUTALNO LIKVIDIRALE MAJKU: Starija (14) je ubola nožem, a mlađa (12) sasula šaržer u nju! Sve to pošto nisu uspele da je pregaze kolima! (VIDEO)

Planeta

Amarijona Hol (14) i njena 12-godišnja sestra iz Magnolije, Misisipi, uhapšene su u januaru 2019. zbog ubistva majke Erike, a sada su konačno progovorile o kobnom događaju.

"Bilo je grozno", rekla je Amarijona.

 

Ona je istakla da bi sve vratila kad bi mogla, a na pitanje da li su bile zlostavljane, starija devojčica je rekla: "Da, zlostavljala nas je naša mama".

 

Devojčice nisu želele da pričaju pred kamerama o fatalnom incidentu, ali tvrde da nisu odgovorne za majčinu smrt, već da su u vreme ubistva bile u kući svoje tetke. Iako Amarijona tvrdi da ih je majka zlostavljala, kancelarija šerifa oblasti Pajk kaže da nikada nije bilo takve prijave.

 

 

Glavni istražitelj Kris Bel izjavio je da su devojčice prvobitno priznale da su planirale ubistvo, tako što su iscenirale kucanje na vratima kako bi izmamile majku iz spavaće sobe. Onda je starija ćerka nožem ubola majku, nakon čega ju je mlađa upucala iz vatrenog oružja, da bi je Amarijona ponovo ubola.

 

Zamenik šerifa se javio na poziv i kasnije rekao da mu majka nije rekla da su pokušale da je pregaze, niti je podnela prijavu.

 

Advokat devojčica Greg Malta kaže da će se odbrana bazirati na samoodbrani.

"Erika je pretila devojčicama govoreći im: “Imam pištolj. Imam samo dva metka, ali samo dva i trebam”, rekao je Malta.

Eboni Hol je istakla da takve navode nikada nije čula. "Mislim da je samo bila besna. Bila je i uplašena. Pokušale su da je pregaze", kaže ona.

 

Otac devojčica Edi Ajzak ne veruje u verziju vlasti. "Imaju gomilu priča i laži i ja ne vidim kako to funkcioniše", rekao je on.

 

Prema zakonu Misisipija, deci od 13 i više godina optuženoj za određene zločine automatski se sudi kao odraslima. Sudija može preneti kasnije slučaj na sud za mlade, što će advokat devojčica verovatno zatražiti. Ali, tužilac je protiv.

 

"Ona je 14-godišnjakinja koja je počinila težak zločin i zakon kaže da je odrasla ", rekao je tužilac Di Bejts.

 

Tokom vikenda devojčice su puštene iz pritvora.Amarijona čeka na sledeće pojavljivanje na sudu i izjasnila se da nije kriva, dok će njena sesta biti predata sudu za mlade. Vlasti i dalje čekaju na rezultate sa autopsije Erike Hol.

 

Kurir.rs/ipstickalley.com

Foto: Screenshot

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...