Najnovije vesti

DEČAK JE STALNO PONAVLJAO 3 STRAŠNE REČENICE, ALI NIKO NIJE OBRAĆAO PAŽNJU: 20 godina kasnije, pronašao je lobanju svoje majke i tada je klupko počelo da se odmotava! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

katastrofalan slučaj

DEČAK JE STALNO PONAVLJAO 3 STRAŠNE REČENICE, ALI NIKO NIJE OBRAĆAO PAŽNJU: 20 godina kasnije, pronašao je lobanju svoje majke i tada je klupko počelo da se odmotava! (VIDEO)

Planeta

Na Floridi je počelo suđenje Majklu Hejmu koji je, kako se tvrdi, ubio suprugu Boni 1993. godine zato što je htela da ga ostavi.

Ključni svedok je njihov sin Aron Frejzer koji je imao 3 godine u vreme Boninog nestanka.

Još tada, mali Aron je govorio: "Tata je povredio mamu", "Tata nije mogao da je povredi", "Mamin auto je u jezeru" i slične rečenice, ali mu niko nije verovao.

Takođe, nije bilo ni fizičkih dokaza koji bi povezali oca Majkla Hajma sa slučajem.

foto: Youtube/Printscreen

Arona je ubrzo usvojila druga porodica, a dečak je uzeo njihovo prezime, Frejzer. Čak 20 godina niko nije znao šta se dogodilo njegovoj majci, osim dečaka.

Godinama kasnije, Aron je hteo da iskopa bazen koji se nalazio u dvorištu porodične kuće, međutim, u decembru 2014. godine, tokom radova pronašao je jednu torbu.

foto: Youtube/Printscreen

Unutra je bila lobanja njegove majke.

"Pogledao sam u rupu i video zube. Znao sam da je to glava moje majke",

rekao je.

Kako se navodi, Majkl je zlostavljao Boni, zbog čega je ona planirala da, dok on nije kod kuće, ode sa sinom u hotel. U tajnosti je otvorila račun u banci, a kada je Majkl za to saznao, naterao ju je da ga zatvori. Zato je počela prijatelju da daje novac kako bi ga čuvao za nju.

U međuvremenu, Majkl je tvrdio da ga je žena napustila posle svađe, ali nikada nestanak nije prijavio policiji. Za nestanak se saznalo kada je u hotelu pronađena Bonina tašna.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...