Najnovije vesti

NOGA ODJEDNOM PALA SA NEBA, NIKO NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Misterija je ubrzo rešena, ali je svaki detalj ove priče potpuno neverovatan! (FOTO)
Foto: Facebook/Printscreen

život piše romane

NOGA ODJEDNOM PALA SA NEBA, NIKO NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Misterija je ubrzo rešena, ali je svaki detalj ove priče potpuno neverovatan! (FOTO)

Planeta

Kalifornijska policija, iz okruga Sonoma, primila je pre neki dan čudan poziv kada je jedan čovek rekao da je u krugu pilane pronašao prostetičku nogu.

Pošto ne zna nikoga kome bi noga sa plavom patikom mogla da pripada, pozvao je policiju. Nije imao ni predstavu kako se uopšte noga tu stvorila.

Istovremeno, izvesni Dion se verovatno sve vreme pitao gde mu je noga koja mu je otpala tokom skakanja padobranom. Pretraživali su oblast u kojoj su sleteli, ali uzalud.

Misterija je rešena kada je lokalni šerif pozvao obližnji aerodrom i veoma brzo utvrdio o čemu se radi. Dionu su vratili prostetičko pomagalo, vredno 15.000 dolara.

Srećom, noga nije pala ni na koga ili uništila nešto pri padu, niti je bila oštećena.

Inače, Dion kaže da je nogu izgubio pre dve godine u stravičnoj nesreći, takođe u skoku padobranom, ali to ga nije sprečilo da se ponovo okuša u ovom sportu.

"Srećno, Dion! Sjajan duh", poručili su mu policajci.

Kurir.rs Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...