ROBINJA SEKS-KULTA OTKRILA DETALJE: Evo šta je samozvani guru Nxivima tražio od žena (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen

bizarno

ROBINJA SEKS-KULTA OTKRILA DETALJE: Evo šta je samozvani guru Nxivima tražio od žena (VIDEO)

Planeta -

Jedna od žrtava seks kulta Nxivm koji je predvodio Kit Ranijer na suđenju je otkrila kakve strahote je prolazila.

Žena nazvana Silvija je tako rekla da je u kult uvukla bogata naslednica koja je i pripremala za perverzne seksualne radnje sa Ranijerom.

Njena "gospodarica" joj je tako rekla da mora da zavede Ranijera koga je Silvija opisala kao "niskog čoveka jezivog izgleda"

Nevoljno mu je poslala poruku da "izgleda seksi", ali joj je rečeno da to nije dovoljno. Nastavila je da Ranijeru šalje svoje obnažene fotografije, da bi mu na kraju poslala fotografiju gde je potpuno gola.

Ranijer je pak slao sve jezivije zahteve govoreći tačno u kojoj pozi treba da se slika. Prekinula je kada je otac slučajno našao na neke njene slike na računaru. Kada je rekla "gospodarici" da neće više slati slike, odgovor je bio da će Ranijera morati da upozna lično.

Vremenom je "napredovala" i postala deo grupe "robova" oko samog Ranijera. Grupa je nazvana DOS - što je skraćenica od latinskog naziva Dominus Obsequious Sororium (Gospodar nad robovima). Sve te žene su bile obeležene Ranijerovim inicijalima KR.

Među devojkama koje su bile tako označene bila je i 15-godišnjakinja, koja je imala seks sa Ranijerom, za šta ga FBI tereti.

Silvija je živela u Engleskoj gde je imala nesreću, a na oporavku u bolnici se upoznala sa bogatom naslednicom koja ju je i uvela u kult.

Njen otac je upozoravao da se radi o kultu, ali je ona ta upozorenja ignorisala.

Suđenje koje je počelo juče očekuje se da će da traje 6 nedelja. Ranijer ne priznaje ništa za šta ga terete uključujući posedovanje dečije pornografije i seks sa maloletnicama. Njegovu saučesnici su priznali krivicu.

Kurir.rs/News-republic Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track