ODALO IH DONJE RUBLJE: Amerikanke bežale sa ukradenim parfemima, a evo zbog čega je policija POLICIJA POJURILA ZA NJIHOVIM KOLIMA (FOTO)
Foto: Napa Police department

bruka

ODALO IH DONJE RUBLJE: Amerikanke bežale sa ukradenim parfemima, a evo zbog čega je policija POLICIJA POJURILA ZA NJIHOVIM KOLIMA (FOTO)

Planeta -

Kalifornijska policija uspela je da privede dve devojke posle duge, filmske automobilske trke. Devojke su bežale sa plenom – ukradenim parfemima, a kako bi sprečile da ih identifikujuju, registarske tablice na kolima prekrile su donjim rubljem.

Šamaja Džek (19) i Akali Elder (18), optužene su za oružanu pljačku i pružanje otpora pri hapšenju.

„Obe devojke su iz Ferfilda. Ukrale su parfeme u vrednosti od skoro 4.000 dolara. Ispraznile su nekoliko polica skupocenih parfema. Osumnjičene su se i fizički suočile sa zaposlenima u prodavnici, koji zato, iz straha, dalje nisu reagovali, niti probali da spreče krađu“, rekao je Tod Šulman iz policije u Napi.

Policajci u civilu, nedugo posle pljačke, primetili su devojke na Autoputu 29, u automobilu koji je preko tablica imao donje rublje. Rešili su da prate „čudno“ vozilo.

1 / 3 Foto: Napa Police department

Devojke su ih primetile, ubrzale, ali nisu uspele da pobegnu, jer su naišle na železničku prugu. „Njihovo vozilo je bilo onesposobljeno – sve četiri gume su pukle i vozile su skoro na felnama, jer su pokušale da voze preko koloseka. Osumnjičene nisu znale da su skrenule u ulicu koja je slepa, i posle koje se jedino nailazi na kolosek“, dodao je Šulman.

Policija je vratila svu ukradenu robu. Trenutno se utvrđuje da li su devojke umešane i u druge krađe. Inače, Šamaja Džek je na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj nosi čipkasti korset kojim je navodno pokrila registarske tablice.

Kurir.rs/RTS

Foto: Napa Police Department

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track