Najnovije vesti

OTIMAJU DEDE I DEVOJKE: Profesor tvrdi da VANZEMALJCI dolaze po Bugare, a zanimaju ih čak i deca!
Foto: Profimedia

posetioci

OTIMAJU DEDE I DEVOJKE: Profesor tvrdi da VANZEMALJCI dolaze po Bugare, a zanimaju ih čak i deca!

Planeta

Otmice vanzemaljaca su česta tema u allternativnim medijima, međutim, ovoga puta ovakva priča je završila na naslovnoj strani u bugarskoj sa sve tvrdnjama jednog astrofizičara.

Naime, bugarski list "Telegraf" objavio je kao glavnu priču o navodnim otmicama vanzemaljaca koje se, prema tvrdnjama astrofizičara Lučezara Filipova, dešavaju i u toj zemlji, a poslednji slučaj je navodno zabeležen na području Varne.

 

U tekstu pod naslovom "Vanzemaljci otimaju dede i devojke" profesor Filipov je tom dnevniku kazao da "posetioce iz svemira zanimaju starije osobe, mladi ljudi i deca".

 

Profesor tvrdi da su mu mnogi pričali da se takvi slučajevi dešavaju i u Bugarskoj, a poslednji je bio navodna otmica starijeg čoveka iz sela u regionu grada Varne.

 

On kaže da je pre nekog vremena mlada žena došla kod njega i kazala da je iz njenog tela hirurškim putem uklonjen komad metala.

 

"Bila je šokirana, došla je sa majkom i pokazala mi je malu pločicu kvadratnog oblika, izvađenu operativnim putem", seća se profesor.

 

Kurir.rs / Tanjug

Foto: Profimedia

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...