IMAO SEKS SA MALOLETNICOM U AVIONU BEZ PILOTA: Milijardera čeka 5 godina robije, a evo kako je majci nesrećne devojčice (15) opravdao sve!
Foto: Profimedia

monstruozno

IMAO SEKS SA MALOLETNICOM U AVIONU BEZ PILOTA: Milijardera čeka 5 godina robije, a evo kako je majci nesrećne devojčice (15) opravdao sve!

Planeta -

Milijardera Stivena Bredlja Mela (53) čeka najmanje pet godina zatvora zbog seksa s maloletnicom u svom privatnom avionu.

On je svoje delo priznao, a u optužnici stoji da je privatni avion stavio na autopilot kako bi bi se mogao da ima seks sa tada 15-godišnjom devojčicom iz Nju Džersija prenosi Independent. Koliko je poznato, milijarder poseduje nekoliko aviona i vodio je dobrotvornu fondaciju Air Lifeline koja je omogućavala porodicama dece s medicinskim problemima da lete bilo gde na lečenje u SAD-u.

S djevojčicom je počeo komunikaciju 2017. preko Snapčeta. Komunikacija je krenula u smeru seksa kada je Mel tinejdžerku pitao je li ikada imala oralni seks.

Čak je pozvao da provede neko vreme u njegovoj kući u gradu Bedminsteru. “Nedostaješ mi”, slao joj je u porukama, a seks u avionu nije bio prvi s istom devojčicom. Naime, jednom prilgodom joj je kupio pilulu za dan posle i u porukama pisao “da se treba opustiti jer će je inače boljeti još više”.

Žrtvinoj majci rekao je da bi voleo devojčici pokazati nekoliko lekcija iz letenja što je ona poverovala pa su zato bili 20. juna 2017. u njegovu privatnom avionu. Let je bio usmjeren prema Masašusetsu. Kada su se vraćali nazad upalio je autopilot kako bi mogao sa ima seks sa devojčicom.

Tokom njegovog puta u Njujork iste godine opet se video se devojčicom pa je ovaj put golu fotografisao. Kako piše Independent, presuda za Mela očekuje se 12. juna.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track