Najnovije vesti

UMISLILI DA SU NINDŽE, ALI... Banda na crnim motorima i sa mačetama opljačkala zlataru! Kada su prolaznici uradili OVO, nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / RT

heroji postoje

UMISLILI DA SU NINDŽE, ALI... Banda na crnim motorima i sa mačetama opljačkala zlataru! Kada su prolaznici uradili OVO, nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Planeta

Scene nalik onima u akcionim filmovima zabeležili su prolaznici u Londonu koji su bili svedoci napada na jednu zlataru. Banda obučena u crno, sa crnim kacigama i na crnim motorima, naoružana čekićima, mačetama i drugim sečivima upala je u jednu od radnji sa nakitom usred bela dana.

Ovog puta su, međutim, hrabri prolaznici u prvom planu jer su uspeli jednog od bandita da sruše sa motora i pojure ga niz ulicu.

Način na koji je prolaznik savladao razbojnika je neverovatan - udario ge je kajšem za pantalone uprkos tome što su lopovi bili naoružani mačetama i čekićima.

foto: YouTube prtscr / RT

Napadača u crnom, na crnim motorima bilo je najmanje osmorica a meta njihove pljačke bila je zlatara u severnom Londonu. Banditi kojima ovo nije prva pljačka po ustaljenom scenariju, bili su iznenađeni kada su sa plenom pokušavali da pobegnu.

Nisu računali na herojsku reakciju prolaznika od kojih je jedan kao oružje upotrebilo i kantu za smeće.

foto: YouTube prtscr / RT

Drugi je jednog od plačkaša zaustavio tablom sa menijem lokalnog restorana, dok je treći uspeo da saplete jednog od njih.

"Banditi su upali u zalataru i počeli da prete kupcima čekićima. Isterali smo ih napolje a jedan od prisutnik je najpre udario pljačkaša tablom sa jelovnikom i srušio ga sa motora. Onda su svi počeli da trče za njima", opisao je situaciju jedan od svedoka.

Na snimku se vidi kako je jedan od prolaznika uspeo da zadrži jednog od pljačkaša udarecem kašem i uz pomoć ostali ga zadržao na zemlji dok nije došla policija i uhapsila ga.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: YouTube prtscr / RT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...