UZELA ĆERKICU (2) U NARUČJE I SKOČILA U SMRT: Tanja je ostavila UZNEMIRUJUĆU PORUKU pre nego što se bacila u ponor TRAŽEĆI POMOĆ! (VIDEO)
Foto: Printscren Facebook

TUGA

UZELA ĆERKICU (2) U NARUČJE I SKOČILA U SMRT: Tanja je ostavila UZNEMIRUJUĆU PORUKU pre nego što se bacila u ponor TRAŽEĆI POMOĆ! (VIDEO)

Planeta -

Nemica Tanja Ludvig, bacila se sa ćerkicom (2) u naručju sa stene kod Vulongonga u Australiji, a na Fejsbuku je ostavila znemirujuću poruku presamoubistva.

Tela Ludvigove (33) i njene dvogodišnje ćerke Tili nađena su u podnožju litice ispod živopisnog Vidikovca "Robertson", sa koga se pruža pogled na planinu Kira.

Ona je pred Božić ostavila uznemirujuću poruku tražeći pomoć zbog psihičkih problema.

foto: Yahoo

"Okej je ne biti okej. Svima nam je ponekad potrebna podrška", napisala je Tanja na Fejsbuku, pored telefonskih brojeva na kojima osobe kojima je to potrebno mogu da dobiju psihološku pomoć. " Ponekad svi trebamo podršku. Za ljude je ovo stvarno teško doba godine", stoji takođe uz sliku.

Istražitelji veruju da je reč o slučaju ubstva i samoubistva.Tanja je nedavno raskinula sa svojim partnerom, a sa ćerkom je živela u Konistonu, predgrađu Vulongonga. Komšinica Atena Kinas kaže da ne može da veruje da šta se dogodilo.

Ona kaže da nije bilo nikakvih indicija da je Tanja imala problema i da ništa nije nagoveštavalo ovakvu tragediju.

"Bila je divna osoba. Svaki put kad smo razgovarale bila je raspoložena", kaže ona

foto: Printscreen Dejli Mejl

Vidikovac je udaljen oko sat i po od Sidneja. Staza koja vodi do njega duga je 7,4 kilometara, a visina varija između 222 i 476 metara. Policija je u sredu ujutro istraživala mesto tragedije kako bi utvrdila kretanje Tanje Ludvig u pre tragedije.

Jedna žena je došla i donela cveće, a kako je rekla, ne poznaje Tanju Ludvig, ali je majka i sve ovo je potresao.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen facebok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja