Najnovije vesti

NIJE KUPIO DEVOJCI ZADOVOLJAVAJUĆI POKLON ZA PRAZNIK: Opalila mu 52 šamara nasred ulice, a kada je došla policija ON JE DAO ŠOKANTNO OBJAŠNJENJE (VIDEO)
Foto: Screenshot

fin momak

NIJE KUPIO DEVOJCI ZADOVOLJAVAJUĆI POKLON ZA PRAZNIK: Opalila mu 52 šamara nasred ulice, a kada je došla policija ON JE DAO ŠOKANTNO OBJAŠNJENJE (VIDEO)

Planeta

Neimenovani Kinez proglašen je žrtvom zlostavljanja nakon što ga je devojka ošamarila u javnosti najmanje 52 puta, jer je bila uznemirena zato što joj nije kupio novi telefon za kineski praznik ljubavi.

Dok je većina kineskih parova slavila 20. maja praznik po imenu 520, koji je jedan pd tri dana godišnje u kojima se slave ljubav i romantika, jedan anonimni par iz Sičuana postao je zvezda interneta zbog burne rerakcije devojke koja od svog dečka nije dobila ono što je želela.

Snimak koju su snimile obližnje nadzorne kamere, ali i prolaznici, pojavila se na društvenim mrežama, a na njoj se vidi mlada žena koja udara muškarca na ulici. Kako se navodi, policija je kasnije potvrdila da je muškarac pretrpeo najmanje 52 šamara ispred šokiranih pogleda stranaca koji su svedočili o poniženju kroz koje je prošao nesrećni momak.

Ono što je zaista iznenadilo milione ljudi koji su pogledali snimak je miran stav muškarca koji se jedva pomera, a kamoli pokušava da obuzda ili zaustavi svoju poludelu devojku na bilo koji način.

Gužva koja se stvorila oko para privukla je i policiju, koja je pokušala da smiri stvari. Oni su kasnije potvrdili da je muškarac zaista dobio 52 šamara i dodali su da je žrtva i nakon tog javnog poniženja pokušala da odbrani svoju vidljivo nasilnu devojku.

Naime, on je tokom privođenja rekao da je sam kriv za to što mu se desilo, kao i da njegova devojka plaća njegove životne troškove i da zbog toga nije mogla da se smiri kada je videla da joj nije kupio ono što je bila očekivala.

Policija je na kraju uspela da urazumi nesrećni par, a prilikom puštanja na slobodu, usmeno su dali reč da će nadalje sve svoje nesuglasice rešavati u svoja četiri zida.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...