Najnovije vesti

TRAMP PRIMA PRLJAVE INFORMACIJE O PROTIVNICIMA SA SVIH STRANA: Čak i ako dolaze iz inostranstva ne bih ih otkrio FBI (VIDEO)
Foto: EPA

bruka

TRAMP PRIMA PRLJAVE INFORMACIJE O PROTIVNICIMA SA SVIH STRANA: Čak i ako dolaze iz inostranstva ne bih ih otkrio FBI (VIDEO)

Planeta

Američki predsednik Donald Tramp priznao je u razgovoru za ABC News da bi prihvatio kompromitirajuće informacije o svojim protivkandidatima na predsedničkim izborima 2020. godine, pa čak i da dolaze iz vlada stranih država.

Međutim, Tramp takvu intervenciju neke inostrane službe ne bi video kao mešanje u američke izbore.

 

"Oni imaju informaciju i mislim da bih je primio", priznao je Tramp.


Upitan misli li da je njegov sin trebao da kontaktira FBI kad je 2016. godine primio takav jedan mejl, Tramp je uzvratio: "Poštedite me, život ne funkcioniše na taj način".

Ipak, Tramp je kasnije malo popustio pa rekao da bi možda kontaktirao FBI kada bi mu bila ponuđena takva informacija, a da on pomisli da s tim nešto nije u redu.

 

"Nema ništa loše u slučaju da neko iz strane zemlje zove i kaže: 'Imam informaciju o Vašem protivniku', mislim da bih ga poslušao. Ali to ne bi bilo mešanje stranih službi u američke izbore. A kada bih pomislio da u tom procesu postoji nešto loše, možda bi otišao u FBI", rekao je Tramp.

 

Kurir.rs/ABC News

Foto: EPA

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...