Najnovije vesti

SVET JE OBIŠLA VEST O SMRTI LEPE POKERAŠICE, A SADA JE PRIČA DOBILA OBRT: Mislilo se da ju je ubio telefon, ali se  otkrila istina (FOTO)
Foto: Instagram/Printscreen

istraga pokazala

SVET JE OBIŠLA VEST O SMRTI LEPE POKERAŠICE, A SADA JE PRIČA DOBILA OBRT: Mislilo se da ju je ubio telefon, ali se otkrila istina (FOTO)

Planeta

Ruska pokerašica Lilija Novikova (26) pronađena je mrtva u svom stanu u Moskvi, i to na podu kupatila.

Preminula je usled strujnog udara, a iako se u prvi mah mislilo da je sve izazvao telefon koji se punjao, sada se zna istina.


Lilija je igrala poker i u živo i onlajn, a imala je i sopstvene veb-kanale i različite kurseve i radionice za početnike. Zvali su je najlepšom poker igračicom Rusije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На что надо обратить внимание при переходе на новый стол/новую поляну. Недавно я решила бросить себе вызов и месяц покатать кэш зум. Мтт, конечно же, очень сильно отличаются от данного типа игры, поэтому мне пришлось аджаститься под поляну. Вот мои несколько советов на что стоит обратить внимание, чтобы не быть белой вороной на лимите. 1. Сайзинги. Если мы в мтт привыкли рейзить 2-2,5 бб, то в кэше, где я играю, если ты сток зарейзишь, то на тебя посмотрят как на говно, ну и заколит пол стола. Поэтому смотрим сколько обычный сайзинг рейза этого стола и подстраиваемся. 2. Лики. Сразу обратить внимание кто, что и как играет и это эксплоитить. Например, часто опп делает рейз и даже не ставит кбэт, а если поставить ставку, то легко сдается. Юзаем. 3. Время. Хоть это и относится больше к кэшу, но в разное время играют по-разному. Например, где я играю, больше все шахидничают с утра или в середине ночи. 4. Тип игроков. Если есть возможность, то вам лучше пробить и понять кто играет против вас. Потому что игра рега сильно отливается от игры фиша. Ваш кэп. 5. Стиль стола. Если ваш прошлый стол был пассивным, и вы легко могли стилить, то на новом столе у вас такая страта может не прокатить, потому что вы не один умник такой :) Советы все дефолтны, но многие про них просто забывают. Не забывайте, не расстраивайте вашу Лиай. _______ #russia#girl#vsco#vscocam#good#picoftheday#photography#model#selfie#look#liay5#poker#pokerstars#pokerface#покерстарс#покер#сочи#wsop#ept#partypoker #partypokerlive#pokerface#888#eapt#wpt#eapt#ept#eptsochi#casinosochi

A post shared by Liay Novikova PokerPro (@liay5) on

Podsetimo, telo nesrećne devojke pronašao je komšija. Njeni roditelji su se zabrinuli kada se nije javljala ni na mobilni ni na fiksni telefon, pa su zamolili komšiju da proveri šta se dešava.


U prvi mah primećeni su znaci povreda od strujnog udara. Iako se pretpostavljalo da je smrt izazvao mobilni telefon koji je bio na punjaču, ali je istraga pokazala da ju je usmrtio fen.


Lilija je, pretpostavlja se, sušila kosu, a loša izolacija fena dovela je do smrtnog ishoda.

 

Inače, Lilija je uskoro da napuni 27 godina, i tim povodom je planirala uključenje uživo za svoje fanove, kao i deljenje nagrada.


Budući da je bila prilično popularna, pojavili su se i prevaranti koji fanovima traže novčanu pomoć u ime porodice, pa se javio i izvesni Artur koji je na Lijinoj stranici ostavio sledeću poruku: "Ljudi, pišem ovo kako bih došao do najvećeg mogućeg broja ljudi. U šoku sam koliko se lešinara pojavilo koji "prikupljaju pomoć" u ime Lilijinih roditelja. Niko od nas, njenih najbližih, ne skuplja pomoć i ne nasedajte na takve apele sve dok se ne pojave na ovoj, jedinoj stranici".

 

Kurir.rs/Independent

Foto: Instagram/Printscreen

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...