Otac i ćerkica zajedno prohodali
Foto: Dejli Mejl

Čuda su moguća

Otac i ćerkica zajedno prohodali

Planeta -
Posle moždanog udara počeo da uči da govori i da hoda uz svoju osmomesečnu ćerkicu tako da je prohodao dve nedelje posle nje

ČESTERFILD - Dvadesetdvogodišnji Englez Mark Elis preživeo je moždani udar, a lekari su njegovoj supruzi koja je u naručju držala tek rođenu bebicu saopštili da joj muž najverovatnije nikada neće prohodati.

Međutim, Markova upornost i ogromna ljubav prema porodici učinili su da ponovo stane na noge i to samo nekoliko nedelja posle svoje ćerkice Lili Rouz, piše britanski tabloid Dejli mejl.

Mladi Mark bio je zarobljen u vlastitom telu - potpuno paralizovan komunicirao je samo pokretima očiju.Njegovi najbliži već su se pomirili sa sudbinom. Bili su srećni što je živ i što ima živu i zdravu ćerkicu.

Međutim, mladi tata nije odustajao - počeo je da uči da govori i da hoda uz svoju osmomesečnu ćerkicu tako da je prohodao dve nedelje posle nje!

Lekari nisu verovali ni da će preživeti, ali su fa fizioterapeuti i terapeuti za govor neprestano terali da radi sve što i njegova ćerkica - prvo je ispuštao bebeće zvuke, a reči su uskoro počele da izviru same od sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track