Najnovije vesti

POSLE GRČKE, NEVREME OJADILO I ITALIJU: Oluja čupala drveće, voda nosila kola dok je padao grad veliki kao pomorandža! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

haos

POSLE GRČKE, NEVREME OJADILO I ITALIJU: Oluja čupala drveće, voda nosila kola dok je padao grad veliki kao pomorandža! (VIDEO)

Planeta

Italijansku obalu u sredu je pogodilo jako nevreme, koje je čupalo drveće iz korena, a najmanje 18 ljudi je povređeno, ali žrtava nije bilo.

U Peskari, u kojoj je povređeno 18 osoba, padao je grad veličine pomorandže, dok je 200 borova palo u blizini Ravene, koju su zadesile poplave, kao i druge delove italijanskih regije Romanja i regije Marke i Abruco.

Prema neimenovanim izvorima Anse, jedna trudnica zadobila je porvede lica i glave, dok su ostali zadobili modrice i druge povrede, mahom glave.

Grad, koji je padao, naneo je veliku štetu automobilima, lomeći vetrobranska stakla i prozore, a oštetio je i krov zgrade u priobalnom odmaralištu u Abrucu.

U gradu Abrucu su ulice "pretvorene u reke", dodaje Ansa pozivajući se neimenovane lokalne izvore.

Posle oluje i grada, neprhodne su bile i ulice Peskare, rekao je gradonačelnik dodajući da je aktivirao opštinski operacioni centar zbog vanredne situacije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Youtube)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...