RUSKI MILIJARDER NAŠAO ĆERKU MRTVU U LONDONU: Nova droga Kelvin Klajn je talentovanoj violinistkinji (17) došla glave! Mladi Britanci su poludeli za ovim opasnim koktelom opijata!
Foto: Facebook / Katya Tsukanova

tuga

RUSKI MILIJARDER NAŠAO ĆERKU MRTVU U LONDONU: Nova droga Kelvin Klajn je talentovanoj violinistkinji (17) došla glave! Mladi Britanci su poludeli za ovim opasnim koktelom opijata!

Planeta -

Ruski milijarder Igor Cukanov pronašao je u Londonu beživotno telo svoje ćerke Katje Cukanove (17) za koju se sumnja da se predozirala drogom poznatom kao kelvin Klajn, mešavinom kokaina i ketamina.

Katja je važila za jednu od najtalentovanijih mladih muzičarki u Britaniji, svirala je violinu i imala koncert u Kraljevskoj operi (Royal Opera House) samo par dana pre nego što je umrla.

Neposredno pre smrti zabavljala se sa drugarima, a pozlilo joj je u svojoj vili u Kensingtonu, zapadnom delu Londona.

Cukanov se iz Rusije sa svojom suprugom Natašom preselio 90-tih godina u London, gde se Katja rodila. Utučeni otac je za britanski Telegraf rekao da je njegova ćerka, koja je nastupala u Kraljevskoj operi, samo nekoliko dana pre smrti bila izuzetno srećna i imala je svetlu budućnost.

"Bila je tako pametna devojka, ali je napravila jedan pogrešan izbor. Šta roditelj može da uradi? Deca će ionako raditi ono što žele i nikada vam ne govore istinu" rekao je ruski bogataš.

foto: Facebook / Katya Tsukanova

Katja je odmah odvezena u bolnicu, ali lekari nisu mogli ništa da učine.

Drugari nesrećno preminule devojke rekli su novinarima da je droga "Kelvin Klajn" postala popularna i gotovo neizostavna među mladima, a da se noćni život u Londonu ne može zamisliti bez tog opijata.

Katja je završila prvu godinu muzičke škole u Bakingemširu, gde je dobila i stipendiju, a u septembru je trebalo da krene na viši nivo. Primljena je na prestižnu Kraljevsku muzičku školu sa devet godina, gde je pohađala časove violine, klavira, muzičke teorije i sviranja u triu i orkestru.

Violinistkinja je već nastupala u nekim od najpoznatijih svetskih muzičkih arena, uključujući i njujorški Kernidži Hol.

Na italijanskom festivalu Suoni dal Golfo 2018. godine proglašena je za najboljeg mladog muzičara godine.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: Facebook / Katya Tsukanova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track