DRAMA NE PRESTAJE: Ruska lepotica spremna na DNK test, dokazaće da je otac njenog sina bivši kralj Malezije! (FOTO)
Foto: Instagram/Printscreen

BURAN RAZVOD

DRAMA NE PRESTAJE: Ruska lepotica spremna na DNK test, dokazaće da je otac njenog sina bivši kralj Malezije! (FOTO)

Planeta -

Nekoliko meseci nakon venčanja Oksane Vojevodine (26) i tadašnjeg malezijskog kralja sultana Muhameda V Kelantana (50), par je ponovo u centru pažnje, ali ovog puta zbog drame oko razvoda. Advokat bivšeg kralja tvrdi da postoje sumnje da je ruska lepotica prevarila svog muža.

Njena prijateljica je odbacila navode advokata iz Singapura koji zastupa nekadašnjeg kralja, rekavši da nema dokaza o tome ko je biološki otac deteta.

Lilija Nastajeva je ove izjave označila kao besmislice i izjavila je da Oksanini roditelji, porodica i prijatelji čekaju da se sultan javno izvini.

"Ako Faris (kako ga zove porodica njegove bivše žene) ima bilo kakve sumnje, uvek može da uradi DNK test. Oksana je spremna, to kažem kao njena prijateljica. Da je Oksana pokazala lice svoje bebe javnosti, niko ne bi imao bilo kakve sumnje, jer je sin kopija svog oca", rekla je ona.

Lilija je istakla da njena prijateljica, koja je promenila ime u Rihana Oksana Petra i prešla u islam da bi mogla da se uda za bivšeg kralja, sada živi u Moskvi. Prema insajderskim informacijama, ona je odana majka svom sinu.

Istovremeno, njen advokat Evgenij Tarlo je osudio glasine o tome da je Vojevodina varala svog supruga, kao i tvrdnje o očinstvu. On ističe da su sve to laži i prljave insinuacije.

Singapurski advokat koji zastupa nekadašnjeg kralja potvrdio je da se par razveo. Dodao je da je razvod vođen u skladu sa islamskim zakonima i da je dozvola dobijena od suda. Potvrda o razvodu je izdata 1. jula.

Njegova zagonetna primedba o sinu nekadašnjeg para Ismailu Leonu, koji je rođen ranije ove godine, izazvao je brojne sumnje.

"Još uvek ne postoji objektivan dokaz o biološkom ocu deteta. U ime njegovog kraljevskov visočanstva tražimo se poštuju njegova privatnost", rekao je on.

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track