DEČAK JE POLICIJI DAO JEDAN CRTEŽ: Njegova majka je posle toga odmah uhapšena i osuđena na doživotnu, a ovaj slučaj i danas privlači veliku pažnju! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

misterija ili ne?

DEČAK JE POLICIJI DAO JEDAN CRTEŽ: Njegova majka je posle toga odmah uhapšena i osuđena na doživotnu, a ovaj slučaj i danas privlači veliku pažnju! (VIDEO)

Planeta -

Bio je vreli avgust 2007. godine kada se Amanda Luis spremala da ide u kupovinu, a njeno dvoje dece sin Ej Džej (6) i ćerka Adrijana (7) su je pitali da li mogu da se kupaju u bazenu.

Nije im dozvolila, ali je rekla da mogu da se igraju napolju.

Međutim, ubrzo se pojavio Ej Džej i rekao da je sestra u vodi i da se davi. Majka je pokušala da joj pomogne i pozvala je Hitnu pomoć. Devojčica je odvedena u bolnicu, ali nažalost, lekari nisu mogli da joj pomognu.

Iako se prvobitno verovalo da je reč o nesreći, policija je počela da sumnja kada su pričali sa Ej Džejem.

foto: Youtube/Printscreen

"Radila je neke stvari i mama se naljutila i bacila je u bazen", rekao je sin.

Dečak je čak i na suđenju, koje je usledilo, rekao da je majka utopila njegovu sestru, a sve je i nacrtao.

Kada je sudija tražio da mališa opiše šta se desilo, on je rekao: "Ovo je moja mama i ovako je ubila moju sestru. Stavila joj je ruku na lice, da ne bi vrištala".

foto: Youtube/Printscreen

Iako je osuđena za ubistvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dečaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubeđen da je njegova klijentkinja nevina.

Jedna od teorija je glasila da je Amandin očuh dao Ej Džeju instrukcije i naložio mu šta da kaže policiji. Nikada nije krio da nije voleo Amandu i da nije sa njom bio u naročito dobrim odnosima, a baš u vreme Adrijanine smrti, razvodio se od njene majke.

Iako se i dečakov iskaz menjao nekoliko puta, Amanda je osuđena na doživotni zatvor za prvostepeno ubistvo jer je bilo još svedoka koji su potvrdili da nije imala dobar odnos sa devojčicom koja je patila od određenih poremećaja u ponašanju.

Ovaj slučaj i danas privlaći pažnju medija u SAD jer i dalje postoje oni koji sumnjaju u dečakovo svedočenje i Amandinu krivicu.

Kurir.rs/Reddit Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja