ČUVENA GLUMICA U VEZI SA SAUDIJCEM: Lindzi Louhan ulovila princa?
Foto: Profimedia

traČ ili istina

ČUVENA GLUMICA U VEZI SA SAUDIJCEM: Lindzi Louhan ulovila princa?

Planeta -

Glumica je navodno u ljubavi s najopasnijim čovekom na svetu - prestolonaslednikom Muhamedom bin Salmanom

Našla princa u belom avionu... Lindzi Louhan
Našla princa u belom avionu... Lindzi Louhanfoto: Profimedia

Holivudska zvezda Lindzi Louhan u vezi je sa saudijskim princem, prestolonaslednikom Muhamedom bin Salmanom, pišu američki mediji. Prema tračevima koji kruže Holivudom, njih dvoje su počeli da se druže pre godinu dana, a onda je to preraslo u nešto više.

Dopisuju se

- Louhanova i najopasniji čovek na svetu, krvoločni saudijski princ, postali su veoma bliski. Upoznali su se, to su nam potvrdili i njeni predstavnici, pre godinu dana na gran pri trci Formule jedan. Od tada on toliko uživa u njenom društvu da po nju često šalje svoj privatni avion, a poklonio joj je i kreditnu karticu. Prijatelji Louhanove, koji tvrde da su čitali i poruke koje jedno drugom šalju, kažu da ta veza cveta, ali njen predstavnik tvrdi da je sve to laž - piše popularni američki portal Pejdž siks.

Lična karta LINDZI LOUHAN Rođena: 2. jul 1986. Mesto: Njujork, SAD Brak: nije udata Zanimanje: glumica

Kako navode, iako je popularnost holivudske zvezde već godinama u padu, na Bliskom istoku je i dalje obožavaju. Zbog toga je često pozivaju u Rijad i Dubai na žurke, a udvaraju joj se mnogi tamošnji bogataši.

Skandal-majstor

Lindzi je karijeru započela kao dete, a onda je postala prava tinejdž zvezda. Međutim, kasnije je više bila u centru pažnje zbog skandala nego zbog glume. Kao njen poslednji momak pominjao se ruski biznismen Jegor Tarabasov, ali su oni raskinuli još 2016.

Uživa u druženju sa zvezdama... Princ Muhamed bin Salman
Uživa u druženju sa zvezdama... Princ Muhamed bin Salmanfoto: Profimedia

Lična karta MUHAMED BIN SALMAN EL SAUD Rođen: 31. avgust 1985. Mesto: Rijad, Saudijska Arabija Brak: Oženjen je i ima četvoro dece Zanimanje: princ prestolonaslednik i ministar odbrane

Zanimljivo je da je princ Muhamed započeo modernizaciju stroge islamske zemlje, ali je njegov imidž na Zapadu pretrpeo veliki udar nakon što je optužen da je naložio brutalno ubistvo saudijsko-američkog novinara Džamala Kašogija.

BROJKA 3 milijarde dolara je lično bogatstvo princa Muhameda

POTPISI: Našla princa u belom avionu... Lindzi Louhan Uživa u druženju sa zvezdom... Muhamed bin Salman

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja