VELIKI OKRŠAJ U AVIONU, 5 POLICAJACA IZBACIVALO JEDNOG PUTNIKA: Sve je počelo zbog mesta, a završilo se DOŽIVOTNOM zabranom letenja (VIDEO)
Foto: Twitter/Printscreen

umalo da nastane tuča

VELIKI OKRŠAJ U AVIONU, 5 POLICAJACA IZBACIVALO JEDNOG PUTNIKA: Sve je počelo zbog mesta, a završilo se DOŽIVOTNOM zabranom letenja (VIDEO)

Planeta -

Rafik Butiš (20), putnik Rajanera, tvrdi da mu je portugalska policija nanela ozbiljne povrede jad su ga izbacivali iz aviona jer je, kako navode, gurnuo stjuardesu.

Pre nego što je avion poleteo iz portugalskog Fara za London, stjuardesa nije dozvolila mladiću da promeni mesto i sedne na slobodno sedište pored svog prijatelja, posle čega ga je optužila da ju je udario.

Butiš je sve negirao, pa je krenuo da se bori sa policajcima koji su hteli da ga izbace.

Nekoliko policajaca je nasrnulo na njega i on je na kraju morao da promeni aviokompaniju.

Na snimku se može čuti kako Butiš viče da ga boli, a drugi putnici su stali na njegovu stranu i protivili se takvom postupanju.

Da stvar bude bizarnija, njegov prijatelj Islam Fesih, koji je snimao video, primio je obaveštenje od "Rajanera! da mu doživotno zabranjuju pristup njihovoj kompaniji zbog remećenja reda pre leta.

"Molimo vas, nemojte ni pokušavati da rezervišete putovanje s Rajanerom jer u sistemu imamo vaše lične podatke i svako buduće putovanje biće vam odbijeno bez mogućnosti povratka novca", stajalo je u obaveštenju.

Kurir.rs/Mirror Foto: Twitter/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja