Na samrti priznao: Nikada nisam doktorirao

Okajao grehe

Na samrti priznao: Nikada nisam doktorirao

Planeta -
Val Peterson je kada je saznao da ima rak grla na pisao pismo u kojem priznaje da je ukrao sef i da nikada nije doktorirao

Val Peterson (59) iz Amerike na samrti priznao grehe.

Val je bolovao od raka grla, a na samrti je napisao pismo samom sebi, u kojem je ispovedio sve grehe koje je počinio tokom života. Muškarac je preminuo 10. jula, a pismo je napisao prošle jeseni.

Pismo počinje detaljima o njegovoj strasti za naukom i ljubavi prema ženi, a nakon prvog dela pismo sledi pravi zaplet.

"Ja sam čovek koji je 1971. godine ukrao sef u motelu "Vju drajv". Mogao sam ovo da prećutim, ali sam morao da se ispovedam", napisao je Peterson. Zatim je napisao da on nije nikakav doktor i da je u stvari doktorat tehnička greška i da nikada nije završio koledž.

Priznao je da je greškom dobio imejl na njegovo ime, a veoma dugo nije ni znao šta skraćenica za doktorat znači.

Jedan deo oproštajnog pisma posvetio je kolegama s posla, gde je radio kao programer."Kolege, žao mi je, ali morate priznati da su moji projekti uvek bili dobri", napisao je Val.

Njegova supruga Meri Džejn, s kojom je bio u braku, potvrdila je sve što je muškarac napisao u pismu. Njen suprug je, između ostalog, napisao da je uživao u svom životu, da je putovao gde je želeo, jeo šta je hteo i da je naučio sve što je želeo. Jedina žal mu je ostala zbog strasti za cigaretama, zbog kojih je na kraju i dobio rak grla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track