DEČAK (12) ISKOČIO IZ AUTA U POKRETU I POBEGAO OTMIČARU: Ušao sam jer je bio ljubazan, a onda me čudno pogledao i pitao nešto strašno!
Foto: Printscreen NBCnews

BOG GA POGLEDAO

DEČAK (12) ISKOČIO IZ AUTA U POKRETU I POBEGAO OTMIČARU: Ušao sam jer je bio ljubazan, a onda me čudno pogledao i pitao nešto strašno!

Planeta -

Dvanaestogodišnji dečak iskočio je iz auta u pokretu kad je shvatio da ga vozi problematičan čovek u Bojton Biču, u američkoj saveznoj državi Floridi.

Dečak je policiji rekao da je u sredu izašao iz školskog autobusa kad je kraj njega stao muškarac u belom kamionetu i ponudio mu prevoz. Rekao mu je da stalno prevozi decu i da je to normalno.

Vozač je bio Timoti H. Miler, koji je uhapšen i optužen za otmicu, nasilno odupiranje hapšenju i zanemarivanje dece.

"Imao je prijateljski osmeh" i delovao je ljubazno, rekao je dečak policiji. Međutim, čim su krenuli Miler ga je "čudno pogledao" i pitao ga da li ima nekakvu drogu.

Dečak se uplašio i pokušao da otvori vrata, na šta je Miler nagazio gas. Dete je ipak uspelo da iskoči, ali je pri padu udarilo glavnom i onesvestio se.

Na sreću, tu dramu je videlo nekoliko ljudi, koji su su odmah pritrčali i pozvali policiju. Ispostavilo se da je dečak lakše povređen i da se sve završilo na modricama i ogrebotina.

Jedan od svedoka pošao je za Milerom, sustigao ga i blokirao mu auto, a onda ga je držao dok nije došla policija.

Miler je na ispitivanju rekao da je mislio da bi od dječaka mogao da nabavi drogu.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track