MEGAN MARKL ZAUVEK IZBACILA OCA IZ SVOG ŽIVOTA: On nikada neće upoznati bebu Arčija! I nikada više neću progovoriti s njim! Ovo je kap koja je prelila čašu!
Foto: Profimedia

PRESEKLA!

MEGAN MARKL ZAUVEK IZBACILA OCA IZ SVOG ŽIVOTA: On nikada neće upoznati bebu Arčija! I nikada više neću progovoriti s njim! Ovo je kap koja je prelila čašu!

Planeta -

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, odlučila je da potpuno izbaci svog oca Tomasa (75) iz života i da mu nikad ne dozvoli da upozna njenog sina, Arčija.

Megan se na ovako drastičan potez odlučila posle poslednjeg Tomasovog intervjua Dejli mejlu, koji je on iskoristio da se žestoko obračuna i sa ćerkom i sa njenim suprugom, princom Harijem, a sve zato što je isključen iz života kraljevske porodice.

Tomas Markl, sa kojim Megan već dugo nema dobre odnose, stalno napada svoju poznatu ćerku po medijima otkako se ona udala za princa Harija. Sada je odlučio još jednom da proda svoju priču o tome kako ga okrutna ćerka Megan ne zove, ne pita za njega, a to je, po njemu, čisto zlostavljanje. Žalio kako je unuka Arčija video samo na internetu, kao i ostatak sveta, a voleo bi da vidi da li mališan ima "Markl nos", kao on i Megan.

foto: Profimedia

Takođe se požalio da mu je teško što nikad nije upoznao svog zeta, da bi samo nešto kasnije žestoko opleo i po ćerki i po zetu.

"Vidim da Hari voli da iznajmljuje privatne avione. Mogao je tako da dođe i u Meksiko i da od mene zatraži ruku moje ćerke. Licemeri su. Prave se da pomažu ljudima, a sopstvenu porodicu su izbacili iz života", raspalio je Tomas.

foto: Profimedia

Tomas Markle dodao da mu ne smeta samo to što ga se Megan odrekla, već i to što laže o njegovoj ulozi u njenom životu. Naime, vojvotkinjin otac tvrdi da joj je platio sve troškove školovanja i sva njena putovanja, uključujući i ona kojima se naveliko hvali. Meghan je stažirala u Argentini i Španiji, zahvaljujući čemu tečno govori španski.

foto: Profimedia

"U svom kraljevskom govoru rekla je da je sama sebi plaćala troškove školovanja. To je neistina. Ja sam sve platio, imam čak i izvode iz banke koji to dokazuju, a o svemu sam ćutao jer je Megan bila trudna pa nisam želeo da je potresam. Sada više ne postoji razlog zbog kog bih ćutao", rekao je Tomas Markl.

"Muka mi je od laži. Muka mi je od ponižavanja i isključivanja iz njihovog života. Moram da se borim za sebe. Nastaviću da govorim i neću zaćutati. Nijedan otac koji je toliko dobra činio svojij ćerki ne zaslužuje takvo zlostavljanje", kazao je Tomas.

foto: Profimedia

Megan je na ove optužbe odgovorila u svom stilu: ćutanjem i čvrstom odlukom da više nikad ne vidi svog oca. Izvori bliski Saseksima kažu da je Tomas Markl ovim intervjuom potpuno uništio sve šanse da ponovo uspostavi nekakav odnos sa svojom ćerkom.

foto: AP

Umesto oca, Megan je do oltara pratio princ Čarls

"Megan nikad više neće videti svog oca. On je stalno izdaje, što joj jako teško pada. Odluku je donela odavno, a sada se samo uverila da je ona ispravna", rekao je izvor.

Navodno je sentimentalnoj Megan srce slomljeno zbog tako teške odluke, ali je sigurna u svoj izbor jer mora da zaštiti sina i supruga. Megan je već bila u lošim odnosima s ocem što ne prestaje da je bruka otkako se verila s princom Harijem, pa je tabloidima prepričavao intimne detalje iz njenog života i davao im njene privatne fotografije, a sada je samo presekla.

Kurir.rs/V.P./Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track