Najnovije vesti

IZVINITE, UPRAVO SAM VAM UBIO ĆERKU: Amerikanac izbo svoju devojku, pa od njenog oca tražio nešto nečuveno (VIDEO)
Foto: Screenshot

bizarno

IZVINITE, UPRAVO SAM VAM UBIO ĆERKU: Amerikanac izbo svoju devojku, pa od njenog oca tražio nešto nečuveno (VIDEO)

Planeta

Mladić sa Floride je nožem izbo svoju devojku sa i zatim pozvao njenog oca tražeći savet dok je mlada žena još umirala.

Kako piše Dejli Mejl, De Anđelo Klark je navodno Šeldona, oca svoje devojke Kijare Alinajn, pitao šta da radi sada kada je ubio, a prethodno je tvrdio da ju je zatekao sa nožem.

Kada mu je otac rekao da odmah pozove pomoć, Klark je odgovorio da to neće da uradi jer će mu “oni uzeti dete” koje on i devojka imaju.

Policija je u kući u Ebtoniju zatekla ubijenu Kiuaru dok Klarka i njihove kćerke nije bilo. Klark je kasnije na Fejsbuku napisao da “sada mora da završi svoj život jer ga je žena pokušala da ubije”.

Naime, on celo vreme tvrdi da je devojka kod sebe imala nož. Klark je uhapšen, a devojčica je sada na sigurnom kod rodbine. Osumnjičeni 30-godišnjak je zapalio svoj automobil i zadobio opekotine.

Iz kancelarije šerifa okruga Marion kažu da će se Klark suočiti s optužbom za ubojstvo nakon puštanja iz bolnice. Navodi se da je Klark pokušao da spali kuću koji je delio sa devojkom i ćerkom. Policija je već dva puta ranije ovog leta došla u juću para nakon prijava za porodično nasilje, ali hapšenja nije bilo.

Kurir.rs/Daily Mail Foto: Screenshot/Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...