TEKSAŠKOM MLADOŽENJI ZAFALILO PARA ZA VENČANJE: Uzeo pištolj i ušetao u banku, nije računao da verenica prati vesti (VIDEO)
Foto: Teksaška policija

otkucala ga odmah

TEKSAŠKOM MLADOŽENJI ZAFALILO PARA ZA VENČANJE: Uzeo pištolj i ušetao u banku, nije računao da verenica prati vesti (VIDEO)

Planeta -

Teksaški mladoženja je uhapšen nakon što je samo dan pre venčanja opljačkao banku kako bi platio prstenje i ceremoniju. Njega je na fotografiji iz policije prepoznala verenica.

Hit Edvard Bampus iz Krekata, Tekas, opljačkao je u petak oko 11.30 ujutro Državnu banku u Gruvtonu, gde se obratio bankarskom službeniku, zapretio mu rekavši da ima pištolj i tražio gotovinu.

Rekao je i da će se venčati i da mu treba novac za proslavu. "U osnovi je izjavio da će se venčati sutra, tako da nije imao dovoljno novca za venčani prsten koji je želeo da kupi i morao je da plati mesto za proslavu", rekao je šerif Vudi Valas.

Policija kaže da je nakon pljačke Bampus bacio odeću kroz prozor automobila dok se vozio. Šerif je pronašao njegovu odeću, kao i pištolj koji je korišten u pljački. Policija je potom pokrenula lov na Bampus-a i na Fejsbuku je podelila video snimke osumnjičenog za pljačku, gde ga je Bampusova verenica Dajan Trejlor prepoznala.

Rekla mu je da se preda. Ispoštovao se i predao se u sudu okruga Hjuston i priznao zločin. Bumpus, bivši zaposlenik EMS-a, priveden je u zatvor okruga Triniti po optužnici za pljačku.

'Njegova verenica, koju je trebalo da oženi sutra, uspela je da stupi u kontakt s njim telefonom kada je videla našu objavu na Fejsbuku. Znala je da je to on. Ona ga je kontaktirala i pitala ga je li opljačkao banku ... ona ga je uverila da zna da je to on, 'rekao je Valas objašnjavajući hapšenje.

'Njegova slika je bila na Fejsbuku. Trebao je da se maskira “, dodao je on.

'Sada je u pritvoru. Optužen je za tešku pljačku. Okružni tužilac je prihvatio optužbe. To će ići velikoj poroti i on će biti procesuiran u skladu sa zakonom ", rekao je Valas.

Šerif kaže da je većina novca vraćena.

Kurir.rs/Daily Mail Foto: Teksaška policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja