SPASLA PAR SA DETETOM OD SIGURNE SMRTI: Devojka se na raskrsnici zabila autom u džip i tako sprečila tragediju! Policija objavila snimak koji ledi krv u žilama! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Facebook/ City of Phoenix Police Department

dramatično

SPASLA PAR SA DETETOM OD SIGURNE SMRTI: Devojka se na raskrsnici zabila autom u džip i tako sprečila tragediju! Policija objavila snimak koji ledi krv u žilama! (VIDEO)

Planeta -

Jedna žena se na raskrnici u Feniksu zabila autom u džip na raskrsnici koji je proleteo kroz crveno svetlo na semaforu, i tako spasila par sa detetom od sasvim sigurne smrti.

Policijska stanica iz Feniksa u sredu je objavila snimak šokantnog sudara sa saobraćajne kamere koji se dogodio 14. oktobra, oko 10 sati uveče.

"Žena (27) je svojim autom poput anđela blokirala pešaka i sprečila drugi auto da ih ne pregazi", napisali su u objavi na Fejsbuku pa je prozvali junakinjom.

"Junakinja" je u sudaru povređena, ali njene povrede nisu bile opasne po život, dodala je policija.

Na snimku se vidi kako kolona automobila skreće levo, ali crveno je svetlo bilo za one zadržavaju smer kretanja, odnosno idu pravo. U tom trenutku dvoje pešaka sa kolicima prelaze ulicu, a džip kroz crveno svetlo juri prema njima.

Odjednom nailazi auto i blokira džip, a potreseni pešaci nastave da prelaze pešački prelaz.

Nakon sudara, vozač džipa, koji je kasnije identifikovan kao Ernesto Otanez Oveso i žena suvozač su pokušali da pobegnu. Još jedna vozačica koja je bila svedok nesreće je pratila džip koji se kasnije zabio i u vrata auta žene svedoka koja ga je pratila.

Oveso je uhapšen zbog sumnje da je vozio pod uticajem alkohola, a optužen je i za napad. Unutar njegovog džipa pronađen je i pištolj, što je dodatno alarmiralo policiju pa ga trenutno drže u pritvoru, dok traje istraga.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja