ČUVENI REPER NA UDARU MOĆNIH AGENATA: Tajna služba saslušala Eminema zbog Ivanke
Foto: Profimedia

BELA KUĆA

ČUVENI REPER NA UDARU MOĆNIH AGENATA: Tajna služba saslušala Eminema zbog Ivanke

Planeta -

NJUJORK - Čuvenog američkog repera Eminema saslušavali su agenti Tajne službe zbog navodnih pretećih stihova Ivanki Tramp, ćerki predsednika SAD Donalda Trampa.

Oni su smatrali da je njegovo pominjanje ćerke šefa Bele kuće u pesmi „Framed“ (Lažno optužen) pretnja.

Pesme

Kako je objavio portal Bazfid, reper Eminem, inače kritičar Donalda Trampa, u jednoj od novih pesama pomenuo je da je predsednik poslao Tajnu službu da provere da li će im nauditi ili je terorista. Međutim, svi su mislili da je reč o pesničkoj slobodi. Bazfid je poslao pitanje Tajnoj službi i oni su mu odgovorili da su zaista saslušavali Eminema.

foto: Profimedia

- Agenti su predali dokument na 40 strana o saslušanju. Razlog su bili „preteći stihovi“ koje je posvetio Ivanki Tramp. Tajna služba je okarakterisala Eminema kao nekog ko pokazuje nepristojno ponašanje i da u stihovima voli da preti. Njega je agenciji zaduženoj za bezbednost predsednika i njegove porodice prijavio zabrinuti građanin. Služba je zabeležila da to nije prvi put da Maršal Brus Meters III (kako glasi pravo ime repera) ima uvredljive komentare na račun predsednika i njegove dece - piše Bazfid.

U gepeku kola

Agenti su saslušali Eminema 20. decembra 2017, ali je ovo prvi put da je informacija stigla do javnosti. Problem je bila pesma „Framed“, u kojoj se pominje Ivanka Tramp u gepeku kola, a onda tvrdnja da je „glupa, mala plavuša bačena u jezero“.

Nakon saslušanja, sprovedena je istraga i navedeno je da se ne preporučuje pokretanje postupka protiv Eminema.

foto: Kurir
foto: Kurir

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track