BIZARNE SCENE U BRITANIJI: Visio naopako 14 sati sa dimnjaka od 88 metara! Preminuo pre nego što su uspeli da ga spasu (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

NE ZNA SE KAKO JE TU ZAVRŠIO

BIZARNE SCENE U BRITANIJI: Visio naopako 14 sati sa dimnjaka od 88 metara! Preminuo pre nego što su uspeli da ga spasu (VIDEO)

Planeta -

Muškarac koji je u engleskom Karlajlu proveo 14 sati viseći naopako s Diksonovog dimnjaka visine 88 metara, preminuo je.

Vatrogasci i druge spasilačke službe pokrenule su akciju spasavanja ubrzo nakon što je primećeno da se čovek, star oko pedeset godina, zaglavio na dimnjaku. Utvrđeno je da je preminuo pre završetka spasavanja.

Kada su policajci stigli na mesto događaja, videli su da muškarac u majici bez rukava naopačke visi sa građevine.

foto: Youtube/Printscreen

Za sada nije poznato iz kojih razloga je lokalni stanovnik tamo završio.

"Medicinsko osoblje je potvrdilo da je muškarac iz Karlajla preminuo na mestu događaja u 16.46. Policija je dobila dojavu o nesrećnom događaju oko 02.20, a spasilačka akcija pokrenuta je kasnije jer je trebalo angažovati više agencijskih odeljenja", rekao je Met Kenerli, šef policijske stanice Kumbrija.

U pomoć je poslat i helikopter, a vatrogasci su podigli visoku platformu kako bi mogli da dođu do zaglavljenog sugrađanina.

Policija je saopštila da pokreće istragu kako bi se utvrdilo zašto je on završio na vrhu strukture.

Diksonov dimnjak izgrađen je 1836. godine i tada je bio najveći dimnjak u zemlji.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja