IZABEL (14) JE NESTALA PRE DEVET DANA, SVI SU SUMNJALI NA OTMICU: Nepovređena se pojavila kod majke, a evo kakvu dramu je napravio navodni OTMIČAR! (VIDEO)
Foto: LOUISA COUNTY SHERIFF'S OFFICE

brutalno

IZABEL (14) JE NESTALA PRE DEVET DANA, SVI SU SUMNJALI NA OTMICU: Nepovređena se pojavila kod majke, a evo kakvu dramu je napravio navodni OTMIČAR! (VIDEO)

Planeta -

Potraga za 14-godišnjom Izabel Hiks iz Virdžinije uspešno se okončala u sredu uveče kad je policija pronašla nepovređenu devojčicu u automobilu sa navodnim otmičarom.

Nakon devetodnevne potrage, u koju je bio uključen i Federalni istražni biro (FBI) uhapšen je Brus Linč (33), bivši dečko Izabeline majke.

“Kancelarija šerifa oblasti Lovisa sa radošću izveštava da je vozilo sa Izabel Hiks i Brusom Linčom locirano i zaustavljeno u oblasti Kerolajn nakon potere”, naveo je šerif na “Fejsbuku”, dodajući da je otmičar u pritvoru a da devojčica deluje nepovređeno.

Izabel je nestala iz svoje kuće u Bampasu oko 1 ujutro 21. oktobra. FBI se sledećeg dana uključio u istragu. Ubrzo se otkrilo da Linč ima pištolj i da je “nedavno imao samoubilačke ideje”, preneo je Foks njuz.

Smatralo se da je devojčica dobrovoljno otišla sa Linčom. Oni su se na kratko pojavili u ponedeljak uveče, kod kuće Linčove majke Lise Harper u Monpeljeu.

Ona je izjavila medijima da je svom sinu postavila ultimatum – ili da se preda ili će pozvati policiju. Nakon što je par pobegao u obližnju šumu, Lisa je pozvala policiju.

Prošle nedelje je porodica poručila Izabel da se javi i da ih obavesti da je dobro. "Šta god da se desi uvek ću te voleti, uvek ćeš biti moj najbolji prijatelj", rekao je Izabelin stariji brat Blejk Sejlor.

Kurir.rs/Fox news Foto: Louisa County Sheriffs Office

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track