TRAMP O ISTRAZI KOJA SE VODI PROTIV NJEGA: Nijedan predsednik da ne prolazi kroz to!
Foto: EPA

oglasio se na tviteru

TRAMP O ISTRAZI KOJA SE VODI PROTIV NJEGA: Nijedan predsednik da ne prolazi kroz to!

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je, komentarišući saslušanja u Kongresu u okviru istrage o njegovom opozivu, da nijedan predsednik nikada više ne bi trebalo da prolazi kroz to.

"To je demokratska prevara koja ne ide nikuda, ali budući predsednici ni na koji način ne bi trebalo da budu kompromitovani. Ono što se meni dogodilo, ne bi trebalo nikada da se desi nekom predsedniku", naveo je Tramp na Tviteru.

U okviru niza poruka naglasio je i da je "zadržao novac namenjen Ukrajini jer se ona smatra korumpiranom zemljom" i da je želeo da zna "zašto obližnje evropske zemlje ne daju svoj novac".

Tramp je kritikovao "vukove iz Vašingtona i medije koji šire lažne vesti" tvrdeći da se bori za budućnost budućih predsednika nakon što je sudija federalnog suda u Vašingtonu presudila da bivši pravni savetnik Bele kuće Donald Mekgan mora da se odazove na obavezujući poziv Predstavničkog doma da svedoči u istrazi o opozivu Trampa.

On je dodao da bi zapravo voleo da zvaničnici, poput državnog sekretara Majka Pompea, svedoče u "lažnoj prevari procesa o opozivu".

Kurir.rs/Tanjug

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track