LOPOV JOJ PROVALIO U KUĆU, PA GA IZNELI NA NOSILIMA: Baka (82) pretukla uljeza, nije stala sve dok policija nije došla!
Foto: Printscreen: Youtube/ 13WHAM ABC

branila se

LOPOV JOJ PROVALIO U KUĆU, PA GA IZNELI NA NOSILIMA: Baka (82) pretukla uljeza, nije stala sve dok policija nije došla!

Planeta -

Kada je muškarac u Ročesteru, američkoj saveznoj državi Njujork, odlučio da provali u kuću 82-godišnje bake Vili Marfi, nije ni slutio da će mu se to obiti o glavu, ali bukvalno.

U ispovesti za strane medije, baka je objasnila kako se sve desilo. Kazala je kako se spremala za spavanje kada joj je neko počeo da lupa po vratima i moliti da pozove hitnu pomoć za njega, prenosi CNN.

Rekla je da je pozvala policiju i nije pustila muškarca u kuću, no on se tad naljutio i provalio kroz vrata.

"Izabrao je pogrešnu kuću u koju će provaliti. Polumračno je, sama sam i stara. Ali pogodite šta, još sam jaka", kazala je Vili, pokazujući mišiće.

Ona je inače nagrađivana bodibilderka koja i u devetoj deceniji života svakodnevno vežba u lokalnoj teretani. Kako je baka ispričala, iskoristila je nekoliko kućnih predmeta kojima je napala 28-godišnjeg uljeza, počevši od stola.

Kaže kako je razbila sto o njega, a zatim je nastavila da ga udara metalnim nogama od stola. Nakon što je nekoliko puta skočila na njega, otrčala je u kuhinju, uzela flašu dečjeg šampona i poprskala muškarca po licu dok je pokušavao da ustane.

No, ni tu nije bio kraj. Vili je tada uzela metlu i nastavila da ga udara. Vrlo brzo nakon toga stigla je i policija, kao i Hitna pomoć koja je odvezla lopova.

Kurir.rs/CNN/Klix.ba

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track