MEJL UNIŠTIO PRINCA ENDRUA: Tražio info o tinejdžerki koju mu je Epstajn podvodio! Evo šta ga je zanimalo (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube, Profimedia

bruka

MEJL UNIŠTIO PRINCA ENDRUA: Tražio info o tinejdžerki koju mu je Epstajn podvodio! Evo šta ga je zanimalo (VIDEO)

Planeta -

Princ Endru navodno je poslao mejl u kome je postavljao "određena pitanja" o Virdžiniji Roberts, koja tvrdi da je on silovao kada je imala 17 godina.

Nakon istrage BBC Panorama, vojvoda je suočen je novim optužbama i povezanosti sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom

Istraga je otkrila da je u 5.50 ujutro poslao mejl Epstajnovoj navodnoj madam Gilejn Maksvel rekavši da je "specifična pitanja" o Robertsovoj 2015. godine.

U mejlu on nagoveštava da je zatražio pomoć Maksvelove kako da odgovori na optužbe Robertsove koja tvrdi da je imao seks sa njom kada je bila Epstajnova robinja.

Robertsova je na TV ispričala mučne detalje kako je vojvoda "najgrozniji plesač koga je videla u životu" i "kako mu je znoj ... padao po njoj tokom seksa".

Tvrdi da ju je Epstajn podvodio i da je bila prisiljena na seks sa Endruom kad je bila tinejdžerka, što vojvoda oštro negira.

Kraljičin drugi sin je odstupio sa javnih dužnosti pre nešto više od nedelju dana nakon što je u intevjuu insistirao da nije uradio ništa loše.

Panorama tvrdi da je takođe otkrila mejl koji je Endru navodno poslao 2015. Maksvelovoj, koja je optužena da je devojke podvodila za Epstajna.

U njemu se izveštava da je vojvoda od Maksvelove tražio informacije o Robertsovoj.

Mejl je poslat je u 5.50 ujutro, 3. januara 2015. nakon što je Robertsova podnela sudske papire u SAD.

"Javite mi kada možemo razgovarati. Imam određena pitanja da vas pitam o Virdžiniji Roberts", pisao je princ. Maksvelova odgovara: "Imam nešto informacija. Nazovite me kad budete slobodni."

Emisija takođe ispituje dobro poznatu fotografiju Endrua sa rukom oko struka Robertsovu u kući Maksvelove.

Vojvoda je rekao da se ne seća fotografije koja je snimljena.

Ona je insistirala na tome da je fotografija originalna i rekla da je original predala FBI-u 2011. godine.

Robertsova je ostala "užasnuta i osramoćena" posle navodnog seksualnog susreta sa Endruom. "Bili smo u kupatilu i tamo je počelo, a zatim smo imali seks u spavaćoj sobi", rekla je ona.

foto: Profimedia

"Nije trajalo dugo, čitav postupak. Bilo je odvratno. Nije bilo ništa više, ustao je i rekao "hvala" i izašao.

"Sedela sam tamo u krevetu, samo užasnuta i postiđena i osećala se prljavo. Morala sam da ustanem i istuširam se. Molim ljude u Velikoj Britaniji da ustanu sa mnom, da mi pomognu u borbi. Ovo nije neka sumorna seks priča. Ovo je priča o trgovini ljudima. Ovo je priča o zlostavljanju i ovo je priča o honorarima vaših momaka", rekla je ona.

U nedavnom intervjuu princ Endru je tvrdio da je imao zdravstvenih problema 2001. godine, nakon što je u Folklandskom ratu doživeo udar adrenalina, što bi trebalo da znači da se znojio.

"Mogu vam apsolutno kategorički reći da se to nikada nije dogodilo. Ne sećam se da sam se ikad susreo s ovom damom, niti o kome je reč", rekao je on.

Kurir.rs/Daily Star Foto:Printscreen YouTube, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track