DEČAK (2) UZEO PIŠTOLJ U RUKE MISLEĆI DA JE IGRAČKA, PA SE UPUCAO: Njegovu majku sada čeka 24 godine zatvora! (FOTO)
Foto: Profimedia

horor

DEČAK (2) UZEO PIŠTOLJ U RUKE MISLEĆI DA JE IGRAČKA, PA SE UPUCAO: Njegovu majku sada čeka 24 godine zatvora! (FOTO)

Planeta -

Melisa Mišel Adamson (33) iz Kolorado Springsa osuđena je na 24 godine zatvora nakon što se njen dvogodišnji sin upucao pištoljem za koji je mislio da je igračka.

Tragedija se dogodila u oktobru 2018. godine, a na suđenju je majka priznala krivicu i ispričala kako se njen sin Loki Blum stalno igrao svojim vodenim pištoljem pa je iz njega pio vodu, prenosi Dejli Mejl.

Dečak je pronašao pištolj svoje majke, koji je bio napunjen, a onda se nekoliko trenutaka kasnije slučajno upucao.

"Ovo je jedan od najtežih slučajeva koje sam do sada videla", kazala je sudija Linda Billings-Vela koja je majku zavisnu od droge metamfetamin, osudila na 12 godina zbog zlostavljanja deteta, kao i dve šestogodišnje kazne podsticanja delinkventnog ponašanja kod maloletnika. Adamsonova će izdržavati kazne uzastopno.

Policija je izvestila kako je u trenutku njihovog dolaska majka držala dete u naručju, ali uprkos svim naporima maleni je umro u bolnici.

Adamson je priznala kako se leči od zavisnosti o metamfetaminima pa da je napunila pištolj jer je od dilera primala preteće poruke. Međutim, policija je pronašla igle i pribor za drogiranje na dohvat ruke njenog sina.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja