JOŠ JEDAN RUSKI TAJKUN POGINUO U BRITANIJI: Serija misterioznih smrti koje lede krv u žilama (FOTO)
Foto: Printscreen/VK.com

STRAŠNO

JOŠ JEDAN RUSKI TAJKUN POGINUO U BRITANIJI: Serija misterioznih smrti koje lede krv u žilama (FOTO)

Planeta -

Još jedan Ruski milijarder je ubijen. Incident se dogodio u Sariju u Velikoj Britaniji, kada je na Dmitrija Obertetskija naleteo sutomobil. Istraga još nije pokazala da li se radi o nesreći ili je u pitanju unapred osmišljeno ubistvo.

Ruski milijarder, tajkun koji je živeo u Velikoj Britaniji poginuo je kada ga je udario automobil dok je on šetao psa u Sariju. U nesreći su učestvovala tri vozila. Policija Sarija objavila je da je oboren muškarac u četrdesetim godinama i da je kasnije umro. Ruski mediji objavili su da je reč o Dmitriju Obretetskiju, 49-godišnjem tajkunu.

foto: Printscreen/VK.com

Pojedini ruski mediji objavili su danas sumnje njegovih prijatelja. Pavel Brovkov se pita da li se nesreća dogodila slučajno ili ne.

"Ljudi u Velikoj Britaniji voze automobile veoma pažljivo. Ne bih isključio mogućnost da se ovo dogodilo namerno", naveo je Borovkov.

foto: Printscreen/VK.com

U nesreći su inače učestvovala tri automobila, a policija i dalje traga za informacijama o nesreći, koja se dogodila još 25. novembra, ali je tek juče potvrđena u medijima.

U Velikoj Britaniji se dogodila serija misterioznih smrti istaknutih Rusa. Badri Patarkatsišvili umro je u Lederhedu 2008, Aleksandar Peripilični je potom umro 2012. u Vejbridžu, a Boris Berezovski u Askotu 2013. godine.

(Kurir.rs/dailymail.co.uk, Foto. Printscreen/VK.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track