Najnovije vesti

DŽONSON OVIM VIDEOM DIGAO BRITANIJU NA NOGE: Britanski premijer iskoristio scenu iz ljubavnog filma, nije dobro prošao!
Foto: YT Screenshot

kampanja

DŽONSON OVIM VIDEOM DIGAO BRITANIJU NA NOGE: Britanski premijer iskoristio scenu iz ljubavnog filma, nije dobro prošao!

Planeta

Izborna kampanja u Velikoj Britaniji ušla je u poslednja 48 sata, a Konzervativna stranka na čelu sa premijerom Borisom Džonsonom pripremila je prilično neobičan spot za kraj kampanje.

U ovom videu, koji je parodija na kultnu scenu iz britanske romantične komedije Zapravo Ljubav a glavni glumac je Džonson.

I baš kao u toj sceni, Džonson u ovom videu zvoni na vrata udatoj ženu koja ih otvara, a zatim, ne slušajući svog supruga, pokazuje joj seriju poruka na listovima papira sa božićnom muzikom u pozadini.

Ali za razliku od Endru Linkolna, koji u ovom filmu iz 2003. pokušava da vodi ljubav s Kirom Najtli, Džonson pokušava da uveriti glasača da njegova stranka zaslužuje njen glas na izborima u četvrtak.

"Uz malo sreće, sledeće godine uradićemo Bregzit (osim ako ga parlament ponovo ne blokira). Tada možemo nastaviti, ali za sada želim samo da kažem da vaš glas nikada nije bio važniji. Drugi momak će možda pobediti, tako da imate izbor između funkcionalne većine i još jedog blokiranog parlamenta bez da se većina svađa oko Bregzita", kaže Džonson, a zatim pokazuje sliku starog štenad sa belom dlakom.

"Teže je nego što mislite. Potrebno nam je samo još devet mesta da pobedimo na ovim izborima. A 12. decembra, vaš glas će biti važan. Srećan Božić", zaključuje Džonson.

Britanski premijer odlazi na kraju videa i, baš kao što i Linkoln u filmu, kaže „dovoljno“, ali je dodao: „Učinimo to“. "Zapravo glasajte za konzervativce", poruka je na kraju videa.

Ali iako je video emitovan na televiziji i objavljen na Džonsonovom Tviteru jučer, nije trebalo dugo da su krene neviđeno ismevanje.

"Hju Grant je to bolje uradio", poruka je koju je tviterašica Jen Long montirala na lim koji Džonson drži, aludirajući na drugog glumca u filmu, Hjua Granta.

"Sramota, u stvari", prokomentarisao je Džejmi Filips. Tobi Erl sarkastično je napomenuo da je "savršen" za "muškarca poznatog po nabacivanju žena za remake scene u kojoj muškarac naleti na ženu svog najboljeg prijatelja."

Kurir.rs/Index.hr Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...