KRVAV I NAG MUŠKARAC BEŽAO IZ ŠVALERACIJE: Bio je sa trudnom devojkom, a onda se pojavio njen bivši i brutalno ga napao!
Foto: Printscreeen: Daily Mail/Seven News

dramatično

KRVAV I NAG MUŠKARAC BEŽAO IZ ŠVALERACIJE: Bio je sa trudnom devojkom, a onda se pojavio njen bivši i brutalno ga napao!

Planeta -

Muškarac je bio prisiljen da beži nag i prekriven krvlju nakon što ga je napao bivši ljubavnik njegove trudne devojke. Sve su zabeležile nadzorne kamere, a snimak koji je šokirao javnost, objavili su brojni svetski mediji.

28-godišnjak optužen je za pokušaj ubistva nakon što je navodno provalio u kuću i više puta izudarao i izbo muškarca kojeg je zatekao sa ženom koja je trudna sa njegovim detetom.

Policija kaže da se u nedelju oko 5 sati ujutro upao u kuću u Melburnu u Australiji, dok je žrtva spavala u sobi svoje devojke.

8-godišnji muškarac koji je žrtva zadobio je brojne ubodne rane u grudni koš, a sa životnim opasnim povredama prevezen je u bolnicu, gde i dalje ostaje u teškom stanju.

Takođe je ostavio značajan trag krvi niz ulicu Ferguson dok je trčao da spasi život, tvrdi policija.

"Čuli su se vrisci" rekao je komšija Džon Dujaković iz Seven Njuz.

Devojka (24) za koju policija kaže da je trudna, ostala je nepovređena u ovom incidentu.

Napadač je sada optužen za pokušaj ubistva, provalu i nameru da nanese ozbiljne povrede. Optuženi će se pojaviti na sudu u Melburnu u ponedeljak.

Kurir.rs/San/Dejli Mejl

Foto: Printscreen: Daily Mail/Seven News

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja