SIN HJUA HEFNERA OTIŠAO U AVIJATIČARE: Napustio Plejboj i očevu kompaniju pa pravac američka baza preko okeana!
Foto: Profimedia

pilot

SIN HJUA HEFNERA OTIŠAO U AVIJATIČARE: Napustio Plejboj i očevu kompaniju pa pravac američka baza preko okeana!

Planeta -

Neočekivano: Kuper Hefner (28) položio zakletvu i već je otputovao na obuku u jednu od mnogobrojnih prekookeanskih američkih baza

Kuper Hefner (28), sin Hjua Hefnera, osnivača Plejboja, neočekivano je dao otkaz i priključio se američkim vazduhoplovnim snagama.

foto: Profimedia

Kuper, koji je jedno od četvoro dece čuvenog Hjua Hefnera, kroz čiji je krevet prošlo nekoliko hiljada „zečica“, već je otputovao na obuku u jednu od prekookeanskih američkih baza.

foto: Instagram/Scarlet Hefner

Portal za milenijalce

Njegova druga supruga Skarlet Bern, koja se proslavila ulogom čarobnice u serijalu o Hariju Poteru, objavila je na društvenim mrežama fotografiju svog dragog kako polaže zakletvu pre stupanja u armiju. Zanimljivo je da se Skarlet Bern fotografisala svojevremeno razgolićena za Plejboj.

foto: Twitter/Cooper Hefner

Kuper Hefner je od 2016. bio na čelu Plejboja, jednog od najpoznatijih svetskih magazina, a ostavku je podneo u aprilu ove godine kako bi pokrenuo sopstvenu medijsku kompaniju, u okviru koje se nalazila i digitalna platforma Hefpost (HuffPost), koja je trebalo da bude izvor informacija za milenijalce.

Kuper je potvrdio da je bordu direktora „Hefner medija korporejšen“ saopštio odluku da se povlači:

"Želim da vas obavestim da se povlačim iz kompanije i želim da se fokusiram na pokretanje nove kampanje čiji će cilj biti pružanje usluga zajednici i državi. Napuštam Ameriku i odlazim na osnovnu obuku u vazduhoplovnim snagama. Ispred mene je novi put" naveo je Kuper Hefner.

Krv nije voda... Hju i Kuper Hefner
Krv nije voda... Hju i Kuper Hefnerfoto: Profimedia

Novi put

Podsećamo, Hju je Kupera dobio s drugom suprugom Kimberli Konard. Kuperov rođeni brat Martson je pisac. Nakon što je on napustio Plejboj, niko iz porodice Hjua Hefnera više ne učestvuje u pravljenju čuvenog magazina. Hjuova deca iz prvog braka Kristi i Dejvid su u šezdesetim godinama. Kuper je za oca počeo da radi još dok je studirao.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track