TUGA MAJKE ZBOG GUBITKA MEZIMICE: Sahranila je ćerku koja je poginula u saobraćajki, pa doživela srčani udar!
Foto: Profimedia

pozlilo joj

TUGA MAJKE ZBOG GUBITKA MEZIMICE: Sahranila je ćerku koja je poginula u saobraćajki, pa doživela srčani udar!

Planeta -

Majka u žalosti doživela je srčani udar nekoliko dana pošto je sahranila ćerku (19) koja je poginula u saobraćajnoj nesreći. Kejti Robli poginula je kada se vraćala kući posle izlaska sa dečkom, nekoliko nedelja pre svog 20-tog rođendana. Njena majka Rebeka Tejlor (45) se trenutno oporavlja posle velike tuge, od koje je pretrpela srčani udar.

Kejtin dečko, Džej Voters izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u kombi. Nesreća se desila 25. oktobra na ostrvu Man između Velike Britanije i Irske. Džej je zadobio povredu mozga od koje ga još leče na neurohirurgiji, ali je Kejti preminula nekoliko sati posle nesreće, a njeni organi su donirani.

Njen stariji brat Brendon (22) pozvao je hitne službe kada je primetio da sa njegovom majkom nešto nije u redu. Imao je osećaj da je u toku srčani udar, kada mu je rekla da ima bolove u grudima i delovala je bledo i umorno.

"Nije mi dala da ih odmah pozovem, jer je tvrdoglava, ali sam ipak pozvao i ona je prevezena u bolnicu", kaže Brendon.

On kaže da je njegova pokojna sestra bila velikodušna i puna ljubavi. On navodi da je tog dana kada je Kejti poginula, igrao iksboks sa drugarima na spratu. Neko je kucao, a on sišao i otvorio vrata. Bila je policija.

Tražili su njegovu majku. On se vratio u sobu, ali je čuo da se pominje reč "nesreća". Strčao je dole i pitao šta se desilo. Rekli su im da bi odmah trebalo da odu do bolnice.

Rebeka Tejlor se oporavlja u svom domu.

Kejti je sahranjena 18. novembra, a njena porodica, uključujući i stariju sestru Sofi (27) priprema se za prvi Božić bez nje.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja