UŠLI U NOVU KUĆU I DOČEKAO IH HOROR: Dečaka kod bazena napao PITON, zmija i posle napada oca nije odustala (VIDEO)
Foto: Profimedia

brutalno

UŠLI U NOVU KUĆU I DOČEKAO IH HOROR: Dečaka kod bazena napao PITON, zmija i posle napada oca nije odustala (VIDEO)

Planeta -

Da će im zabava zbog useljenja u novu kuću završiti na stravičan način nije očekivala porodica iz Australije koja je organizovala zabavu na severu Kvinslenda.

Otac četverogodišnjeg dečaka ispričao je da su im došli gosti i on je pazio decu koja su bila u bazenu. U jednom trenutku čuo je vrisak svoga sina i imao je što za videti. Ogromni piton uhvatio je dečaka za nogu i pokušao ga odvući.

"Da nisam bio tamo, zmija bi ga ubila", ispričao je potreseni Evan Tompson. Zaletio se prema sinu i instinktivno udario zmiju u glavu koja je pustila dječaka, ali onda ge ja ponovno napala.

"Ponovno ga je ugrizao pa sam pitona uhvatio i otvorio mu čeljusti koju sam pokušao slomiti", ispričao je on. Ali, zmija je opet pokušala napasti dečaka.

Potom je viknuo da netko donese oružje, pa je otac dečaka zmiju ubio čekićem. Kazao je da je zmija bila izuzetno agresivna. Sve to trajalo je pet minuta. Otac je sinu zamotao ranu i pozvao Hitnu. Dečak je podvrgnut operaciji, pije antibiotike i oporavlja se u bolnici, piše Dejli Mejl.

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track