HAJDI JE BRUTALNO UBIJENA, A NJENA BEBA JE PRONAĐENA ŽIVA: Devojčica vraćena ocu nakon kindapovanja! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/ KVUE

slučaj koji je šokirao sad

HAJDI JE BRUTALNO UBIJENA, A NJENA BEBA JE PRONAĐENA ŽIVA: Devojčica vraćena ocu nakon kindapovanja! (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Novorođenče iz Teksasa, čija je majka pronađena zadavljena u gepeku automobila prošle nedelje, ponovo je sa svojom porodicom.

Devojčica Margot Keri vraćena je svom ocu Šejnu Keriju, saopštila je agencija za porodicu i usluge zaštite, prenosi Tajm. Iako su mediji pisali da je Šejn bio nasilan prema svojoj supruzi, policija mu je vratila dete.

Država više ne traži starateljstvo nad detetom, rekla je portparolka agencije Tifani Batler.

Margot i njena majka Hajdi Brusard (33) nestale su 12. decembra nakon što je Brusard ostavila sina (6) u školu. Policija je odmah krenula u potragu za njima.

Nakon toga otac devojčice i Hajdin verenik u emotivnom videu molio je da mu se vrate verenica i ćerka i više puta je ponovio da nema ništa sa njihovim nestankom, prenosi Dejli Mejl.

Nedelju dana kasnije policija je otkrila telo ubijene Hajdi u gepeku automobila ispred jedne kuće u Hjustonu. Prema pisanju medija, Hajdi zadavljena. Beba Margot je pronađena živa i zdrava u kući.

Kuća u kojoj su pronađene majka i beba pripada Hajdinoj dugogodišnjoj prijateljici, Magen Fieramuska (33). Policija istražuje šta se krije iz čitavog ovog slučaja, kao i da li je postojala namera da se Hajdi otme dete.

Fieramuska je optužena po dve tačke za otmicu i jednu za pomeranje leša. Za sada nije optužena za ubistvo.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen: Youtube/ KVUE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja