ZNALA JE DA SE ZLO SPREMA PRED POLETANJE AVIONA SMRTI: Pogledajte šta je objavila 20 minuta pre jezive nesreće!
Foto: Video prtscr / CBC.ca

tuga

ZNALA JE DA SE ZLO SPREMA PRED POLETANJE AVIONA SMRTI: Pogledajte šta je objavila 20 minuta pre jezive nesreće!

Planeta -

Stradala putnica u ukrajinskom avionu smrti, Šejda Šadho predosetila je zlo koje je zadesilo sve sa kobnog leta iz Teherana, i to je rekla svom mužu svega 20 minuta pred poletanje.

Šejda je u Teheranu bila na tronedeljnom odmoru koji je iskoristila za posetu majke i sestre. Kada je krenula nazad za Kanadu, kobnim letom Teheran-Kijev rekla je svom mužu hasanu da je uznemirena.

"Razgovarao sa s njom 20 minuta pre nego što je avion poleteo. Bila je zabrinuta zbog tenzija između Teherana i Amerike nakon ubistva iranskog generala Kasima Sulejmanija. Htela je da je uverim da neće biti rata, priseća se Hasan kroz suze.

"Rekao sam joj da se ne brine, da se ništa neće desiti. Onda je rekla zbogom i isključila je telefon neposrerdno pred poletanje", dodao je.

Hasan kroz suze priča da ne može da zamisli život bez svoje Šejde sa kojom je bio u braku 10 godina. Kako kaže, bila je pravi anđeo.

Napisala je na Instagramu uz svoju poslednju fotografiju, na kojoj je imala krajnje zabrinut izraz lica, da polazi na put ali da je jako zabrinuta.

"Znala je. Pogledajte izraz lica i pročitajte stihove koje je napisala: Odlazim ali ono što ostavljam iz mene me brine. Iza mene, iza mene. Plašim se za ljude iza mene,objasnio je Hasan.

foto: Profimedia

Nažalost, Šejda nije stigla da ponovo zagrli muža. Avion se srušio se nakon što je poletio sa teheranskog aerodroma u sredu, 8. januara i u toj nesreći je poginulo 176 ljudi.

Kurir.rs / CBC.ca, Foto: Video prtscr / CBC.ca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track