Najnovije vesti

UBIJENA ZLOGLASNA ŠEFICA NARKO-KARTELA U MEKSIKU: Dama smrti napala vojsku i policiju, pa platila glavom! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen: Youtube/3W-News

LA KATRINA

UBIJENA ZLOGLASNA ŠEFICA NARKO-KARTELA U MEKSIKU: Dama smrti napala vojsku i policiju, pa platila glavom! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta

Marija Gvadalupe Lopez Eskivel (21), zloglasna šefica najmoćnijeg meksičkog narko-kartela poznatija pod imenom 'La Katrina', ubijena je u pucnjavi u Meksiku.

Zajedno s još sedmoro članova kartela napala je snage sigurnosti, vojsku, nacionalnu gardu i policiju u Mičoakanu, a preminula je u bolnici od posledica ranjavanja, prenosi Dejli Mejl koji je objavio i video poslednjih trenutaka devojke koju su zvali i 'Dama smrti'.

Meksičke vlasti objavile su da je u akciji ubijena šefica narko-kartela te da je uhapšeno još šestoro članova kartela.

Zaplenili su i sanduke oružja i municije. Ranjena Marija Lopez Eskivel prebačena je helikopterom u bolnicu, ali povrede su bile preteške. Jedan metak pogodio ju je u vrat.

Iako meksičke vlasti nisu objavile da je ubijena Marija Lopez Eskivel, na objavljenim fotografijama i snimcima vidi se žena koja na nozi ima tetovažu 'Katrina'.

Meksičke vlasti sumnjiče da je Marija Lopez Eskivel bila deo grupe koja je prošle godine masakrirala 13 policajaca.

U videu koji je objavio Dejli Mejl vidi se ranjena 'La Katrina' i meksički vojnik koji joj kaže da izdrži dok ne dođe helikopter. Svetski mediji prenose da je snimak nastao tokom racije.

Prema pisanju britanskog Sana, Marijino lice i delovi dela su prekriveni krvlju.

"Opusti se, stiže helikopter. Biće sve u redu, pokušaj da izdržiš, OK?", čuje se na jednom snimku.

Na drugom snimku se vidi kako vojnik drži devojku i stavlja je u helikopter.

Nemoguće ju je bilo prebaciti drugačije jer su članovi bande zatvorili ulice pa je vojska morala da traži pomoć iz vazduha.

Prema nepotvrđenim informacijama, 'La Katrina' se sastala s još jednim šefom ogranka narko-kartela nakon čega su napali vojsku i policiju.

Fotografije pogledajte OVDE.

Kurir.rs/24sata.hr/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...